Monitörde bir tane ölü piksel var, iade edilmeli mi?

Rahatsiz etmiyorsa bile mutlaka iade et. Neden paranin karsiliginda söz verilen ürünü almayasin ki?
1 pixel 1 pixeldir. :)

Mesela ben bana söz verilen internet hizinin sadece %95'ini aldigim icin koskoca firmayi dava ettim. :)
Helal olsun hakkını aramışsınız. Bunda şaşılacak bir şey yok bence.
 
Yaw arkadaşım ilerde sorun yaratmaz fakat verdiğin paranın karşılığını en iyi şekilde almak varken niye ekranda 1 tane piksel keyif yapsın?
Neden iade etmiyorsun? İleride sorun teşkil etmeyeceği ne malum? Ne kadar küçük de olsa sorun sorundur. Değiştirmeni tavsiye ederim.
Biz ne anlatıyoruz o ne yapıyor? 1 tane kişinin lafına göre iş yapıyor.
 
Biz ne anlatıyoruz o ne yapıyor? 1 tane kişinin lafına göre iş yapıyor.
Burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer konu açıp tavsiye istiyorsa, dediklerimize kulak asmalı. Dinlemiyorsa da keyfi bilir. İki gün sonra ekranımda kocaman bir ölü piksel var diye başlık açılırsa şaşırmam.
 
Arkadaşlar hepiniz pimpirikli olabilirsiniz ve verdiğiniz paranın da hakkını aramanız gayet doğal hak veriyorum. Ama benim için bu kadarda önemli bir hata olmadığını ve harcayacağı zamanın,emeğin,servis süreci,kontrol edilip tekrar yeni ürün verme süreçleri 10-15 günden fazla sürer. Bu sıkıntılı dönemi yaşamaması için açıklama yaptım ben
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı