305gül
Femtopat
Daha fazla
apu sistem değilse görüntü alamaz önce işlemciyi sormalıyızBu işlemi yapmayı bilmiyorsan YouTube'dan bak yaparsın
Başka bir monitör veya televizyon gibi herhangi bir ekran ile test et
APU sistem değilse görüntü alamaz önce işlemciyi sormalıyız![]()
APU sistem değilse görüntü alamaz önce işlemciyi sormalıyız![]()
İşlemciye taktım düzelmediAnlatmak istediğimiz ekran kartının üstüne bakın bir şey döküşmüş olabilir elinizde başka ekran kartı varsa deneyin veya monitörü deneyin
Ekran kartını çıkart normal işlemciden görüntü almaya çalış ekran kartından sorun yoksa monitör kolay iş
İşlemciye taktım düzelmedi
Tamam şimdi de TV'ye bağla TV de sorun yoksa monitörünü garantiye gönder
Darbe değil kendi kendine COF arızası yapmış gibi. Monitörünüz nedir?Ekran resimde attığım gibi. Küçük kuzenim oturuyordu başında büyük ihtimal darbe aldı ama yine de tam emin olmak istedim başka bir sorun olmadığına çünkü darbe izi yok
Evet Tvde düzgün çalışıyor sorun monitörmüşTamam şimdi de TV'ye bağla TV de sorun yoksa monitörünü garantiye gönder
Garanti dışı kalırda biz size anlatırız onu garantiye kakalarız onubir şekilde
Evet TV'de düzgün çalışıyor sorun monitörmüş
Kırık olmadığı belli çünkü COF arızası var. Genellikle 4 COF ve kronik sorunlu monitörlerde görürüyoruz bunu. Kırık olsa şöyle olurdu:İnşallah garanti alır bu olaydan bahsetmeyin gönderirken
Darbe değil kendi kendine COF arızası yapmış gibi. Monitörünüz nedir?
Asus tuf gaming vga249q3aDarbe değil kendi kendine COF arızası yapmış gibi. Monitörünüz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.