305gül
Femtopat
Daha fazla
Bu monitör o monitörler ile aynı paneli kullanmıyor ama sorun konuları fazla. Bu arada monitör açık değilken nasıl gözüküyor fotoğraf atar mısınız?Asus tuf gaming vga249q3a
Kırık olmadığı belli çünkü COF arızası var. Genellikle 4 COF ve kronik sorunlu monitörlerde görürüyoruz bunu. Kırık olsa şöyle olurdu:
Eki Görüntüle 2556343
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Mesela bu monitörlerde bir ton bunun gibi sorun konusu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunlu. Markanın servisini arayıp değişim talep etsin. Değişim/iade yaparlar.
Evet değişim istemekten başka çözüm yok gibi garantisi devam ediyo neyseki. Darbe kaynaklı diyip kuzenimi suçlamak istemedim direkt iyi ki sormuşum teşekkürlerKırık olmadığı belli çünkü COF arızası var. Genellikle 4 COF ve kronik sorunlu monitörlerde görürüyoruz bunu. Kırık olsa şöyle olurdu:
Eki Görüntüle 2556343
Mesela bu monitörlerde bir ton bunun gibi sorun konusu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunlu. Markanın servisini arayıp değişim talep etsin. Değişim/iade yaparlar.
Benim değil Technopat'tan rastgele konudan aldım. Annesi kırmış monitörünü.LoL delirtmiş seni galibageçmiş olsun
Evet değişim istemekten başka çözüm yok gibi garantisi devam ediyor neyse ki. Darbe kaynaklı deyip kuzenimi suçlamak istemedim direkt iyi ki sormuşum teşekkürler
Benim değil Technopat'tan rastgele konudan aldım. Annesi kırmış monitörünü.
Bozuluyor. Yukarda yazdığım gibi bu monitörlerde kendi kendine bozulma sorunu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu:Hocam kusura bakmayın ama o kadar monitör kullandım hiçbir sorun yaşamadım şimdi yani monitör durduk yere bozulur mu? Neyse geçmiş olsun
Bozuluyor. Yukarıda yazdığım gibi bu monitörlerde kendi kendine bozulma sorunu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu:
BöyleBu monitör o monitörler ile aynı paneli kullanmıyor ama sorun konuları fazla. Bu arada monitör açık değilken nasıl gözüküyor fotoğraf atar mısınız?
Hiçbir şey gözükmüyor COF arızası. İyi ki arayıp kuzenim monitörümü kırdı dememişsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.