Monitörde görüntü bozuk gösteriyor

305gül

Femtopat
Daha fazla  
Ekran resimde attığım gibi. Küçük kuzenim oturuyordu başında büyük ihtimal darbe aldı ama yine de tam emin olmak istedim başka bir sorun olmadığına çünkü darbe izi yok

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    301,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Kırık olmadığı belli çünkü COF arızası var. Genellikle 4 COF ve kronik sorunlu monitörlerde görürüyoruz bunu. Kırık olsa şöyle olurdu:
Eki Görüntüle 2556343
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Mesela bu monitörlerde bir ton bunun gibi sorun konusu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunlu. Markanın servisini arayıp değişim talep etsin. Değişim/iade yaparlar.

LoL delirtmiş seni galiba :D geçmiş olsun

Kırık olmadığı belli çünkü COF arızası var. Genellikle 4 COF ve kronik sorunlu monitörlerde görürüyoruz bunu. Kırık olsa şöyle olurdu:
Eki Görüntüle 2556343
Mesela bu monitörlerde bir ton bunun gibi sorun konusu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunlu. Markanın servisini arayıp değişim talep etsin. Değişim/iade yaparlar.
Evet değişim istemekten başka çözüm yok gibi garantisi devam ediyo neyseki. Darbe kaynaklı diyip kuzenimi suçlamak istemedim direkt iyi ki sormuşum teşekkürler

Evet değişim istemekten başka çözüm yok gibi garantisi devam ediyor neyse ki. Darbe kaynaklı deyip kuzenimi suçlamak istemedim direkt iyi ki sormuşum teşekkürler

Hocam kusura bakmayın ama o kadar monitör kullandım hiçbir sorun yaşamadım şimdi yani monitör durduk yere bozulur mu? Neyse geçmiş olsun

Benim değil Technopat'tan rastgele konudan aldım. Annesi kırmış monitörünü.

Anne terliği tam isabet etmiş ama

Hocam kusura bakmayın ama o kadar monitör kullandım hiçbir sorun yaşamadım şimdi yani monitör durduk yere bozulur mu? Neyse geçmiş olsun
Bozuluyor. Yukarda yazdığım gibi bu monitörlerde kendi kendine bozulma sorunu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu:

Bozuluyor. Yukarıda yazdığım gibi bu monitörlerde kendi kendine bozulma sorunu var. Çünkü hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu:

Olabilir hocam bir şey diyemem benim şansım iyi bu yönden en azından :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı