ÖncelikleMSI monitörümde yeşil pixel çıktı. Aradan 1 gün geçti bilgisayarı açtığımda düzeldi, bir sıkıntısı yok. Sizce garantiye vermeli miyim?
2023 de aldım 2026 gsranti bitiyor 2 yıldır sıkıntı yok cs girmiştim ekran geldi gitti sonra yeşil pixeli gördüm kapatıp açtığımda yine aynıydı sonra aradan 1 gün geçti düzeldiÖncelikle
Monitör Kaç yıllık ve sıfır mı?
bir gün oldu diye servise vermenin bir anlamı yok 2-3 gün daha test ediniz
teşekkürlerBence gerek yok. Ancak bir test yapın bilgisayarınıza belki hatalı pixel olabilir.
teşekkürlerBence gerek yok. Ancak bir test yapın bilgisayarınıza belki hatalı pixel olabilir.
1 tane vardıÖlü piksel çok az olunca genelde iade/değişim kabul etmiyorlar diye biliyorum.
garantiye vermiyorum o haldeSıkışmış pikseldir herhalde hocam. Kendi kendine giderler.
çok yeni bir monitör o yüzden devam ederse fotoğraflarını çekiniz zaten uzun süre devam ederse pixeller artar 1-2 ay bakınız yinede2023 de aldım 2026 gsranti bitiyor 2 yıldır sıkıntı yok cs girmiştim ekran geldi gitti sonra yeşil pixeli gördüm kapatıp açtığımda yine aynıydı sonra aradan 1 gün geçti düzeldi
teşekkürler
teşekkürler
1 tane vardı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.