Oguzkaan0
Centipat
Daha fazla
Monitör sanki net değil gibi ancak ilk defa 24” kullandığım için herkeste böyle mi emin olamıyorum. Sizler de benim çektiğim gibi fotoğraf çekip atabilir misiniz?
1920x1080 3D ayarlar kalite modunda.
ekran kartının ayarlarına nereden ulaşabilirim. Monitör ayarları şu an 70 seviyesinde. Orijinal hali 50 ancak azaltınca da çok bulanık olmaya başlıyor.Keskinlik ayarların artmış bu da gözünü yoruyor. Monitörün OSD ekranını ve ekran kartının sürücü ekranındaki keskinlikleri kontrol et.
Ekran kartının ayarlarına nereden ulaşabilirim? Monitör ayarları şu an 70 seviyesinde. Orijinal hali 50 ancak azaltınca da çok bulanık olmaya başlıyor.
ayarlar bu şekilde hocam.Masaüstüne sağ tıkla ve ekran kartının denetim paneline gir. Oradan keskinlikle ilgili kısmı bul. Monitörün osdsinde %50'de kullanman lazım. Eğer farklı bir ayar açıksa ekranın bulanık görünecektir. Oradan netlik vermen bulanıklığı çözmez. Bulanıklığın sebebini bulmalısın ki çözebilesin.
Ayarlar bu şekilde hocam.
kalite hocam.Görüntü ayarlarını ön ayarlada ne seçili?
Kalite hocam.
3.tiki seçtim ancak değşim olmadı. Monitör lg 24gn65r-b model. Overdrive ayarı nereden yapılıyor hocamPaylaştığın görsele göre kalitede değil. Kalitede olması için 3.tiki seçmen gerekiyor. Sen 2.tiki seçerek ben ayarlarım yapmışsın. Monitörün marka modeli nedir? OSD sıfırlama var ise OSD üstünden monitörü de sıfırla. Sorun senin monitörün OSD'sinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. OverDrive'ı %100 yaptıysan bu durum sık yaşanıyor.
3.tiki seçtim ancak değşim olmadı. Monitör LG 24GN65R-B model. OverDrive ayarı nereden yapılıyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.