Monitörü hem televizyon hem monitör olarak kullanmak

YuuOtosaka

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir monitör almayı düşünüyorum fakat aynı zamanda monitörden televizyon izlemek istiyorum. Eğer böyle bir şey mümkün değilse televizyon alıp monitör yapmak istiyorum. Bunu araştırdım fakat gecikmelerin olduğu söyleniyor. Elinizde video varsa linkini atar mısınız? Ya da bunun için televizyon önerir misiniz? 1500 TL'yi geçmezse daha iyi olur. Fakat üstüne 100 TL koy şunu al derseniz olur. Ve son bir şey daha marketlerde 49" televizyonlar falan var 1500 TL'ye onlarda gecikme sorunu olur mu tercih edilir mi?

Arkadaşlar selam, fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir monitör almayı düşünüyorum fakat aynı zamanda monitörden televizyon izlemek istiyorum. Eğer böyle bir şey mümkün değilse televizyon alıp monitör yapmak istiyorum. Bunu araştırdım fakat gecikmelerin olduğu söyleniyor. Elinizde video varsa linkini atar mısınız? Ya da bunun için televizyon önerir misiniz? 1500 TL'yi geçmezse daha iyi olur. Fakat üstüne 100 TL koy şunu al derseniz olur. Ve son bir şey daha marketlerde 49" televizyonlar falan var 1500 TL'ye onlarda gecikme sorunu olur mu tercih edilir mi?

basit bir HDMI 2 VGA çevirici ile, kulaklık çıkışı da olmalı, hd uydu alıcılar ile monitörünü televizyon olarak kullanabilirsin. Diğer yandan hem bilgisayar hem televizyon izlemeyi aynı anda yapmak için usb yada pci bağlantılı bir kart ve çanak anten alman gerekli.

İyi TV'lerde bile oyun modları olmasına rağmen gecikme oluyor. Sizin bahsettiğiniz fiyatlardaki 49 inç TV'lerde ise gecikme sorunları en son endişelenmeniz gereken konulardan. Panelleri pek iyi değil ve görüntü kalite sorunları yaşamanız muhtemel. Bütçenize uygun 27 inç bir monitör alıp, hem uydu alıcısını hem de PC'yi bağlamanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı