Çözüldü Monitörü nereden satın almalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
El Fureidis
AOC 24G2U alacağım ama nereden alacağıma karar veremedim, görünürde en ucuzu sinerji'de 1260 TL diğeri ise itopya 1300 TL ama ben bu mağazalardan daha önce alışveriş yapmadım çoğunlukla hepsiburada kullandım, foruma baktım güvenilir deniliyor ama satış sonrası müşteri hizmetleri nasıl, güvenmeli miyim?

İtopya : AOC 24G2U
Sinerji : AOC 24G2U

İtopya’ya bulaşma, sineriyi bilmiyorum ama uçuk bir fiyat farkı varsa oraya da yanaşma ucuz etin yahnisi yenmez

Ölü Piksel konusunda sorun yaşanırsa veya arıza/değişim gibi durumlarda deveye hendek atlatıyorlar.

Bende ölü piksele benzer bir şey çıkmıştı direk para iadesinde bulundum .Sorun çıkarmadılar

Alınan mal kusurluysa para iadesi yaparlar o konuda hiç sıkıntı yok. Bir işlemimde değişim sürecinde değişime onay verecek işlemi yapıcak adama bile ulaşmıştım özel olarak ona rağmen işlemler yavaş ilerleyince iade istedim ve sorunsuzca iade almıştım.

Evet ayıplı kusurlu çıkmıştı .Sonuç olarak benim fikrimce hb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…