AOC 24G2U alacağım ama nereden alacağıma karar veremedim, görünürde en ucuzu sinerji'de 1260 TL diğeri ise itopya 1300 TL ama ben bu mağazalardan daha önce alışveriş yapmadım çoğunlukla hepsiburada kullandım, foruma baktım güvenilir deniliyor ama satış sonrası müşteri hizmetleri nasıl, güvenmeli miyim?
Ben hepsiburada'da 1 kere sıkıntı yaşamıştım o da garanti belgesini bulamadım diye 2 hafta sonunda onu da hallettiler ama genel olarak hepsiburada'dan memnunum ben şahsi görüşümce ama sinerji'den daha önce hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum.
Alınan mal kusurluysa para iadesi yaparlar o konuda hiç sıkıntı yok. Bir işlemimde değişim sürecinde değişime onay verecek işlemi yapıcak adama bile ulaşmıştım özel olarak ona rağmen işlemler yavaş ilerleyince iade istedim ve sorunsuzca iade almıştım.
Alınan mal kusurluysa para iadesi yaparlar o konuda hiç sıkıntı yok. Bir işlemimde değişim sürecinde değişime onay verecek işlemi yapıcak adama bile ulaşmıştım özel olarak ona rağmen işlemler yavaş ilerleyince iade istedim ve sorunsuzca iade almıştım.