AOC 24G2U alacağım ama nereden alacağıma karar veremedim, görünürde en ucuzu sinerji'de 1260 TL diğeri ise itopya 1300 TL ama ben bu mağazalardan daha önce alışveriş yapmadım çoğunlukla hepsiburada kullandım, foruma baktım güvenilir deniliyor ama satış sonrası müşteri hizmetleri nasıl, güvenmeli miyim?
İtopya nın satış sonrası desteğine oldukça kötü diyorlar ama hiç işim olmadı onlarla Sadece kargoya ne zaman verileceğini sormak için 50 dk müşteri hizmetlerini bekledim.
Ederim ederim de 1050Ti ile hangi oyunu 144hz'de oynayabilirsem artık geleceğe yönelik aldım, hem şu an kullandığım monitör küçük geliyor diye, 18.5 inç monitör mü olur arkadaş
Ederim ederim de 1050Ti ile hangi oyunu 144hz'de oynayabilirsem artık geleceğe yönelik aldım, hem şu an kullandığım monitör küçük geliyor diye, 18.5 inç monitör mü olur arkadaş