Monitörün 7 ms Olması Oyunlarda Sıkıntı Çıkarır mı?

swooN#

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben bu HP 24es 23.8" 7ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör T3M78AA Fiyatı monitörü almak istiyorum fakat 7 ms olması biraz kafamı karıştırdı. Amacım oyun oynamak ama büyüklük ve tipi gerçekten çok hoşuma gitti. Yorumlar çok olumlu değil. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Şimdiden teşekkürler.

@Silinen üye @Barış Tolon @Recep Baltaş
CS:GO gibi online savaş oyunları oynayacaksanız asla ama asla almayın gerçekten çok kötü bir monitör evet büyük ve çerçevesi ince ama o fiyata 21.5 inç gaming monitörler var ama istemezseniz alacağınız monitör en fazla 3 ms olsun bunu sakın almayın çok sorun çıkartabilir.

7 MS bir oyuncu için aşırı fazla. 5 MS yukarısı tehlikelidir oyun için. Tam olarak bütçen ne kadar? IPS panel zaten. Bu panelde MS değerleri yüksek oluyor genelde. Oyunlar için önermiyorum.

O bütçeye 1 MS, 75 Hz bile alabilirsin.

Bkz. Viewsonic VX2257, AOC G2260VWQ6

7 MS bir oyuncu için aşırı fazla. 5 MS yukarısı tehlikelidir oyun için. Tam olarak bütçen ne kadar? IPS panel zaten. Bu panelde MS değerleri yüksek oluyor genelde. Oyunlar için önermiyorum.

O bütçeye 1 MS, 75 Hz bile alabilirsin.

Bkz. Viewsonic VX2257, AOC G2260VWQ6
750 TL' ye kadar yolu var bütçenin ama benim büyük ekran takıntım var. Ve bu sefer iyi ve büyük bir şey almak istiyorum. Ne önerirsiniz:).

Evet sıkıntı çıkarabilir. Viewsonic VX2457 veya AOC G2460VWQ6 öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı