MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Yeni klavyeler için hayır, batarya sürekli şarj olmuyor. %100'den sonra güç direkt anakarta veriliyor.
İyi bakalım. Son kez değerlendireyim ondan sonra siparişi veririm. 5075B modelini almayacağım gibi ama. Piano Switch sadece beyaz modelinde var. Ben işlemcinin kule tipi soğutmasını sırf beyaz diye aynı soğutma performansını verecek yeni bir kule tipiyle değiştirdim. Beyaz rengine karşı bir nefretim yok ama siyah-beyaz olsun istemiyorum. Sabit renkten devam etmek istiyorum. Son seçenek M1 modeli gibi duruyor. Asus'un klavyesi de ilgimi çekiyor ama sesi kötü, fiyatına göre verdiği özellikler de kötü her ne kadar benim gibi bir kullanıcı için yeterli olsa da. Yazılım dışında bir avantajı yok gibi Asus'un.

İyi bakalım. Son kez değerlendireyim ondan sonra siparişi veririm. 5075b modelini almayacağım gibi ama. Piano switch sadece beyaz modelinde var. Ben işlemcinin kule tipi soğutmasını sırf beyaz diye aynı soğutma performansını verecek yeni bir kule tipiyle değiştirdim. Beyaz rengine karşı bir nefretim yok ama siyah-beyaz olsun istemiyorum. Sabit renkten devam etmek istiyorum. Son seçenek M1 modeli gibi duruyor. ASUS'un klavyesi de ilgimi çekiyor ama sesi kötü, fiyatına göre verdiği özellikler de kötü her ne kadar benim gibi bir kullanıcı için yeterli olsa da. Yazılım dışında bir avantajı yok gibi ASUS'un.

Şu anlık alınabilecek en mantıklı model M1 v5 gibi, bence onu alabilirsiniz. Problem olacağını sanmıyorum, biraz daha beklerseniz Akko FUN60 Ultra tmr versiyonu olabilir, hem manyetik hem de manyetik switchleri destekliyor, simsiyah ve maalesef ki plastik.

Şu anlık alınabilecek en mantıklı model M1 v5 gibi, bence onu alabilirsiniz. Problem olacağını sanmıyorum, biraz daha beklerseniz Akko FUN60 Ultra tmr versiyonu olabilir, hem manyetik hem de manyetik switchleri destekliyor, simsiyah ve maalesef ki plastik.
Manyetik switchler hissiyat konusunda kötü diyorlar. Dediğim gibi gecikme falan çok da umurumda değil. Gamepower klavye kullanıyorum 5 yıldır bundan bile memnunum. Bu arada bu Saber RGB 2. el piyasasında kaç TL eder sizce? Bir de Razer Cobra mause var. Hem klavye hem de mause için 2. el olarak kaça satabilirim bir öneriniz var mı?

Manyetik switchler hissiyat konusunda kötü diyorlar. Dediğim gibi gecikme falan çok da umurumda değil. Gamepower klavye kullanıyorum 5 yıldır bundan bile memnunum. Bu arada bu saber RGB 2. el piyasasında kaç TL eder sizce? Bir de Razer Cobra mouse var. Hem klavye hem de mouse için 2. el olarak kaça satabilirim bir öneriniz var mı?

Maalesef 2. el piyasasına hakim değilim, yorum yapmayacağım. Manyetik switchler ise yumuşak bir hissiyatı seviyorsanız en iyi tercih diyebilirim, aktif olarak kullanıyorum.

Maalesef 2. el piyasasına hakim değilim, yorum yapmayacağım. Manyetik switchler ise yumuşak bir hissiyatı seviyorsanız en iyi tercih diyebilirim, aktif olarak kullanıyorum.
Aluminyum klavyenin bana sağlamlık dışında ne tür bir avantajı olur?

Bir de Dracola switch ile Piano switch arasında ne tür fark vardır? Beyaz klavye istemiyorum.

Son düzenleme:
Aluminyum klavyenin bana sağlamlık dışında ne tür bir avantajı olur?

Sesi derinleştirmesi haricinde neredeyse hiçbir artısı olmuyor maalesef. Sağlamlık ise klavyeyi düşürüp vurmuyorsanız bir şey katmıyor.

Bir de dracola switch ile piano switch arasında ne tür fark vardır? Beyaz klavye istemiyorum.

Hafiflik haricinde bir fark göremedim, sesi biraz daha tiz sanırım.

Sesi derinleştirmesi haricinde neredeyse hiçbir artısı olmuyor maalesef. Sağlamlık ise klavyeyi düşürüp vurmuyorsanız bir şey katmıyor.

Hafiflik haricinde bir fark göremedim, sesi biraz daha tiz sanırım.
1700 TL farka gerek yok sanırım. Ama beyaz renk de istemiyorum. Dracula switch de istemiyorum. 😃Sanırım switch yüzünden beyaza katlanacağım.

1700 TL farka gerek yok sanırım. Ama beyaz renk de istemiyorum. Dracula switch de istemiyorum. 😃Sanırım switch yüzünden beyaza katlanacağım.
Hocam dracula castle dan bahsediyorsanız onun cream yellow versiyonu da vardı sanırım. Bence piano prolar daha güzel ama illa siyah lazımsa cream yellow da çok kötü değil bence.

Hayırlı olsun hocam, iyi bir karar verdiniz diye düşünüyorum. Piano V3 Pro Special Edition olanı mı alacaksınız?
Öyle duruyor. Aşağıdaki Mause Pad ile sırıtmaz herhalde.

Hocam dracula castle dan bahsediyorsanız onun cream yellow versiyonu da vardı sanırım. Bence piano prolar daha güzel ama illa siyah lazımsa cream yellow da çok kötü değil bence.

Hissiyat farkı nasıl acaba. Sesleri benziyor gibi videoda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı