Monster A5 T5 sıcaklık değerleri

2 gün önce bizzat Monster' in Kadıköy bayisinden testleri yaptım.Aslında almak için gitmiştim ama sıcaklık değerlerini gördükten sonra vazgeçtim.Şunu söylemek isterim oradaki satış elemanları oldukça yardımcı.

Abra A5 V1.1




Yakaşık 10 dk açık tutuldu ve sıcaklık değerleri 95-98 arası gidip geldi.Turbo fan açıktı.Ve kasa msı kasa olduğu için oldukça sıcaklı elimi klavyenin w-a-s-d tuşlarının olduğu bölüme dokunduramıyordum keza bileğim de öyle.Gtx 860m oyun performansı iyi idi ama yine söylüyorum leptop aşırı ısınıyor.

Abra A5 V1.1.2



Yine yaklaşık 10 dk testler açık kaldı ve sıcaklık değerleri çok fazla olmasına rağmen kasada hiçbir ısınma yoktu gerçekten çok şaşırdım.Turbo fan açıktı ve fan çıkışı arka tarafta idi.Yine Gtx 860m ekran kartı olan leptopun oyun performansı iyi fan o kadar aşırı ses yapmıyor ama Tulpar serisinde kesinlikle kulaklık tavsiye ediyorum çünkü bir uçak kalkışını anımsatıyor.Özetle diğer modelinden kat ve kat iyi bende çünkü kasada en ufak bir ısınma hissetmiyorsunuz.Ve dolayısıyla oyunlar çok daha keyifli geçiyor.

Tulpar T5 V1.1.1



Test programları 15 dakika kadar açık tutuldu.Diğer bilgisayarlarda prime 95 programı yoktu internetten indirdim hatta oradaki çalışan arkadaşkar bizzat yardımcı oldular.İlk dikkatimi çeken ve sizinde çekeceğini düşündüğüm fan sesi gerçekten ben böyle birşey görmedim ve videoya aldım.İnanın 15 metrekarelik alanın her yerinden fan sesini duyabiliyorsunz ve eğer kulaklık kullanmıyorsanız birde alışkın değilseniz kötü günler sizi bekliyor.Gtx 870m gerçekten tatmin edici bir performans veriyor.Yüklü oyunları (şuan hatırlamıyorum ama güncel oyunlar Crysis3 gibi) ultrada oynayabiliyorsunuz.

Fan sesini göstermek için bir video çektim hatta 46. saniyeden sonra telefon o sesi bir parazit olarak algılıyor ve o sesi azaltıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk önce şunu söylemek isterim oraya oyun bilgisayarı almak için gitmedim tasarım amaçlı sürekli render alacağım bir makine arıyordum dolayısı ile ısınmayan bir makine yani.A5 v1.1.2 gerçekten fiyatına değer bir bilgisayar oyun oynayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.Tulpar kulaklık seviyorsanız ve odanızda ses yalıtımı varsa düşünülebilir.

Not:İşlemciler 4930mx ve 4900 birisine 1000 diğerine 2500 tl fazladan vermeniz gerekiyor.Stok olarak 4710mq veriliyor.Aralarındaki performans farkını göz ardı etmemek gerek.
 
Kardeşim bendede a5 v2.1 var tamam ısınıyor ama watch dogs da son grafiklerde 93 dereceyi geçmiyor ve wasd tuşları sıcak olmuyor yani benim elimi hiç rahatsız eden bi ısı olmadı ama
 
Klavye tarafının ısınmasına anlam veremedim. Isınırsa kasa tarafı ısınır ve hissedilir. Casper laptop da oyun oynarken bile böyle bir şey yaşamadım. Plastik kasa ısınıyordu sadece.
 
Yanlışım varsa düzeltin sadece ilk bilgisayarı gördüm ms kasa olduğunu yazmışsın merak ettim baktım pek ihtimal vermediğim için ms kasalarda o kadar yüksek ısınmaya. O bilgisayar Clevo kasa olmasın?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı