Monster A5 v9.2.2 Laptop Donup Kalması

enesdaggg

Megapat
İyi günler Technopat okurları ve onun değerli üyeleri. Elimde Monster A5 v9.2.2 Gaming Laptop var. 4-5 gün önce Windows 10 Pro (orijinal lisans) formatladım. Aynı gün kullandığım programları ve kendi sitesinden güncel driverları yükledim. Herhangi bir sorun yoktu. 2 gün önce teknik destek yardımıyla bilgisayarımın BIOS sürümünü de güncelledim. Ancak dünden beri sıklıkla bilgisayarım donuyor.

Bu süreç şu şekilde işliyor: Öncelikle ekranda ne varsa bütün programların görüntüleri donuyor, daha sonra arka planda çalan müzik/video sesi donuyor. Yalnız mouse imlecini hareket ettirebiliyorum. Bugün mesela 19.59'da, 20.44'de ve 21.10'da bu olaylar gerçekleşti.

AIDA 64 yazılımını kullanarak hata geçmişini incelediğimde tam da bu saatlerde şu hata raporunu tutmuş: " DCOM 10016: uygulamaya özgü izin ayarları {D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160} CLSID'sine ve {9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276} APPID'sine sahip COM Sunucu uygulaması için, Yok SID (Yok) uygulama kapsayıcısında çalışan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki SID değeri (S-1-5-21-66995796-1969419177-1786509351-1001) olan MONSTER\MONSTER kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir. ". Bu sorunu nasıl çözebilirim ? İyi günler...
Kimliği verilen uygulamayı buldum: RuntimeBroker

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı modeli ocak ayı sonu gibi bende almıştım. Aynı sorun bendede vardı pc donuyor ve tuşuna basıp kapatıp açmadan kendine gelmiyordu. Herşeyi denememe rağmen sorunu çözemedim ve teknik servise yolladım. Sıfır ürün yolladılar. Bu sorun sanırım monster kaynaklı bi sorun o yüzden elinizden bir şey gelmez teknik servise yollayın.
Bir de güncellediğiniz bios sürümünü öğrenebilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı