Monster Abra A5 V9.2.2 Alınır mı?

321maximum321

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese, Monster Abra A5 V9.2.2 model oyuncu laptopu 4499TL +1TB HDD eklenicek ve fiyatı 4765TL olacak sizce bu fiyata bu özellikte bir bilgisayar uygun mudur? Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Bilgisayarın özellikleri için Monster'ın sitesi : Abra A5 V9.2.2 15.6" Oyun Bilgisayarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell 7577 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı bu da bir seçenek olabilir. O fiyat aralığında laptoplar mevcut. HP OMEN serisi ve Lenovo Legion da olabilir. Monster laptoplarının da iyi olduğunu düşünüyorum ama o fiyata diğerleriyle kıyaslayınca hak eder mi bilemiyorum. Bence özelliklerini düşününce alınabilir ama yine de kıyası iyi yapıp karar verebilirsiniz. Biraz da kişisel tercih meselesi. Ben alacak olsam o fiyata Monster düşünürdüm ama tasarımından kaynaklı başka seçeneklere de yönelebilirdim.

Dell 7577 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı bu da bir seçenek olabilir. O fiyat aralığında laptoplar mevcut. HP OMEN serisi ve Lenovo Legion da olabilir. Monster laptoplarının da iyi olduğunu düşünüyorum ama o fiyata diğerleriyle kıyaslayınca hak eder mi bilemiyorum. Bence özelliklerini düşününce alınabilir ama yine de kıyası iyi yapıp karar verebilirsiniz. Biraz da kişisel tercih meselesi. Ben alacak olsam o fiyata Monster düşünürdüm ama tasarımından kaynaklı başka seçeneklere de yönelebilirdim.

Hocam Omen serisinin bu özelliklerde olan bilgisayarı 300 lira daha fazla ve lenovonun bilgisayarıda 400 lira daha fazla benim söylediğim modele göre. Ben bilgisayarı özellikle mağazaya gidip alacağım internet sitesi üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapmak bana göre değil bu yüzden hepsiburada gibi siteleri düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam Omen serisinin bu özelliklerde olan bilgisayarı 300 lira daha fazla ve lenovonun bilgisayarıda 400 lira daha fazla benim söylediğim modele göre. Ben bilgisayarı özellikle mağazaya gidip alacağım internet sitesi üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapmak bana göre değil bu yüzden hepsiburada gibi siteleri düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
O zaman alabilirsiniz dediginiz modeli.

Merhabalar herkese, Monster Abra A5 V9.2.2 model oyuncu laptopu 4499TL +1TB HDD eklenicek ve fiyatı 4765TL olacak sizce bu fiyata bu özellikte bir bilgisayar uygun mudur? Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Bilgisayarın özellikleri için Monster'ın sitesi : Abra A5 V9.2.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Bence onun yerine şu modeli alabilirsin :
Tulpar T5 V14.1 15.6" Gaming Laptop
Çünkü 1050 ti ile 1060 arasında dünyalar kadar fark var ve 8 gb ram olmasına rağmen fazla sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum ve 256gb hafıza yeterli bence.
Bende yazın bu modeli alacağım Tulpar T5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
Laptop alacağında Monster’dan şaşma. Çünkü her zaman f/p olarak çok uygun. Aynı özelliklerde daha ucuzunu bulmak imkansız gibi. Ve müşteri hizmetleri garanti servisi gayet iyi. Türk markası olduğundan kasasını tl bazında oluşturuyo ve daha ucuza geliyo ve şuan neredeyse hiçbir modelinin kronik sorunu yok. Bende başta senin gösterdiğin modeli alacaktım bütçem düşüktü. Ama şuan bütçem yükseldi ve bunu alacağım. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı