baystark17
Hectopat
Selam linkteki Monster laptop alınır mı? Acaba? Bu kasası tongfan mı yoksa cleveo mu nasıl anlayabilirim?
Bu fiyata 3060'lı modeller mevcut Acer ve HP'nin onlara bakabilirsinizSelam linkteki Monster laptop alınır mı? Acaba? Bu kasası tongfan mı yoksa cleveo mu nasıl anlayabilirim?
Monster belirli Tulpar modelleri dışında şiddetle uzak durulması gereken bir markadır hocam. Acer Nitro var onlardan öneririm. Daha bilgili arkadaşlar direk modeli atabilir.
Monster'ı kesinlikle önermiyorum. Bizzat 3 ay öncesine kadar kendim deneyimledim. A7 v12.5.3 almıştım ve inanır mısın ekran kartı bozuktu sıfır cihazın. Servislerine veriyorum, donanımsal sorun yok diye inatlaşıyorlardı en sonunda kanıtladım her şeyi ile cihazı değiştirdiler. Aynı mahalle bilgisayarcısı gibi bilgisayarıma dar gelen bir beze sarıp verdiler. Sıfır mı? Arkadaşlar kontrol etti mi? Bir sorunu var mı dedim, yok yok buyurun, dendi. Gittim eve içinde Bluetooth ve Wi-Fi modeli yok. Dedim hadi neyse LAN kablosu takayım uğraşmayayım artık AMA LANET OLSUN Kİ AYNI SORUN DEVAM EDİYORDU. Sıfır diye yedirdikleri laptop muhtemelen arkada elden çıkarılmaya çalışılan bir şeydi. Ben 3 ay boyunca hem paramla rezil oldum ne güzel bir deneyim ne de servis hizmeti gördüm. Oysa servis konusunda çok iddialılardı diye tercih etmiştim. Evet, herkes bu sorunları yaşamıyor ama yaşama olasılığın çok yüksek. Bence kesinlikle ama kesinlikle uzak durmanız gereken bir marka, ben artık mağazalarının yanından bile geçmeyeceğim.
Bu iki modeli de uzun süredir kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Abra'yı 5 yıl kullandım sonra Tulpar'a geçtim. Tavsiye ederim.
Tulpar'ı alırken epey özellik eklemiştim 240Hz monitor 64 GB RAM 2 TB M.2 SSD vs. vs.
Abra'yı özellik eklemeden kullanmıştım. Halen daha çalışıyor ve performansı yerinde.
Abra
Tulpar
Bu iki modeli de uzun süredir kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Abra'yı 5 yıl kullandım sonra Tulpar'a geçtim. Tavsiye ederim.
Tulpar'ı alırken epey özellik eklemiştim 240Hz monitor 64 GB RAM 2 TB M.2 SSD vs. vs.
Abra'yı özellik eklemeden kullanmıştım. Halen daha çalışıyor ve performansı yerinde.
Abra
Tulpar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.