Monster Abra A5 oyunlarda donma sorunu

Arkadaşım madem daha garantisi var vakit kaybetmeden garantisini yolla ve ürün değişimi hakkını iste, muhtemelen sana ağız yapcaklar kemküm edecekler, hiç dinleme sadece deki ben ürün değişim talep hakkımı kullanmak istiyorum de, hatta biraz sertçe konuş, yapmazlar ise de sizi tükedici haklarına şikayet edeceğim filanda de bak nasıl göderiyorlar yenisi gör.
Arkadasım yüreğime su serptin birazda olsa var mı böyle bir hakkım gerçekten ?

İlk goturdugum belgelenmedi ama adam baktı devam ederse getir dedi sayılır mı bu gitmiş olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayılmaz. Servis talep formu doldur. Sana çıktı vercekler hangi işlemlerin yapıldığına dair sakla onları. Sen gönder yapsınlar ya da yapamazlarsa bir daha gönder.

Tabiki var tüketici haklarını koruma kurumu^da buna dahil, yeter ki sen bu hakkını kullanmayı bil. Bu ülkede birilerini dürtmez sert konusmazsan insanı dikkate almazlar pek.

Monster neden o kadar abartılı sistem yerleştiriyor pclerine sizce, babasının hayrına değil tabi ki. Koyuyor içine çin malının kalitesizini, sonrada tüketiciye kakalıyor fahiş fiyata. Sonrada ne oluyor bi dört beş ay bilemedin bir sene sonra sorunlar çıkmaya başlıyor, bu sorunların başını çekende tabiki çipset ve kuzey güney köprüsü arızaları oluyor. Aslında hepsinin içii çinde üretiliyor asus, lenovo, msi, monster farketmiyor, sonuçta çin malınında kaliteli, orta kaliteli ve kalitesizi var, gerisini siz düşünün artık.

Arkadaslar, monster abra A5 aldım geçen ay oyunlar açılıyor fakat 5-10 dakika içinde donup kalıyordu hiçbir şekilde restart yapana kadar kendine gelmiyordu 4 farklı işletim sistemi kurdum. Geçen hafta garantiye gönderdim ne sorunu varsa çözülsün veya değişimini talep ediyorum diye bugun elime aldım bilgisayarı şaka gibi ''Cihazda belirtilen arıza görülmedi. Sistem yeniden kuruldu işletim sistemi hatası demişler. 2 tane oyun yükledim gene aynı sorun çok sinirlendim tüketiciyle böyle dalga geçilmez daha bilgisayar yeni ne yapmam gerekiyor?

Arkadaslar, monster abra A5 aldım geçen ay oyunlar açılıyor fakat 5-10 dakika içinde donup kalıyordu hiçbir şekilde restart yapana kadar kendine gelmiyordu 4 farklı işletim sistemi kurdum. Geçen hafta garantiye gönderdim ne sorunu varsa çözülsün veya değişimini talep ediyorum diye bugun elime aldım bilgisayarı şaka gibi ''Cihazda belirtilen arıza görülmedi. Sistem yeniden kuruldu işletim sistemi hatası demişler. 2 tane oyun yükledim gene aynı sorun çok sinirlendim tüketiciyle böyle dalga geçilmez daha bilgisayar yeni ne yapmam gerekiyor?
Ne kadara aldın laptopu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı