Monster Abra A5 v 15.8.3 "unexpected Store exception ve critical process died" hatası

Noxima

Femtopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v 15.8.3 laptop kullanıyordum fakat sık sık unexpected Store exception ve critical process died hataları alıyordum. Sonrasında servise götürdük ve ürünün yenisi verildi fakat yeni gelen cihazda da 1 hafta sonra aynı hatalar olmaya başladı. SSD ve RAM testi yaptım hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca mavi ekran verdikten sonra minidump dosyası da oluşmuyor (CCleaner vb. Program kullanmıyorum). Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 v 15.8.3 laptop kullanıyordum fakat sık sık unexpected Store exception ve critical process died hataları alıyordum. Sonrasında servise götürdük ve ürünün yenisi verildi fakat yeni gelen cihazda da 1 hafta sonra aynı hatalar olmaya başladı. SSD ve RAM testi yaptım hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca mavi ekran verdikten sonra minidump dosyası da oluşmuyor (CCleaner vb. Program kullanmıyorum). Ne yapmalıyım?
Aynı marka-model laptopta aynı tip sorunları yaşıyorum. Sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı