Monster Abra A5 v1.1 Laptop İçin Soğutucu Önerileri

ekarego

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben de Monster Abra A5 v1.1 laptop var. Ağır oyunlar oynuyorum malum yazda geldi. Bilgisayarın ısınmasını önlemek için soğutucu almak istiyorum. Soğutucu alırken nelere dikkat etmeliyim? Yada siz önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim istediğim soğutması değil fazla ısı olmaması malum yaz geldi deli gibi ısınacak bilgisayar.
Benim anladığım kadarıyla fazla ısı olmaması için soğutucunun soğutması gerekir, zira soğutmaz ise fazla ısı olacaktır. Demek istediğinizi anladım fakat aynı kapıya çıkıyor emin olun.:)

Merhaba ben de elimdeki z510 'u satıp bir monster laptop almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz veya hangi modeli önerirsiniz?

Merhaba ben de elimdeki z510 'u satıp bir monster laptop almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz veya hangi modeli önerirsiniz?
Fiyat aralığını iletirsen öneririm. Çünkü alana kadar bayağı araştırdım ben de abra a5 v1.1 var. 2700 verdim. Şuanda daha ucuz biraz daha üst modellerde var istersen özelleştirip fiyatı kısabilirsin yada parça ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı