MONSTER Abra A5 V1.1 vs V2.1

Tabiki de amacım konuyu baltalamak değil. Üstte atılan fotoğrafta control center in bir resmi var. Bende merak ederek bunu sormak istemiştim fakat konu açmam gerekirse bun için ayrı konu açarım.
Yeni konu açmalısınız. Açtığınız konuda daha çok cevap alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yorumun için sağol. Durumlara bakıp olabilirse v2.1 alıcam. Ama eğer olmaz ise elimin altında hazır v1.1 onu alabilirim. Şu 1. TEOG adam akıllı bir geçsin yeterki.

Yorumun için sağol. Kolunu dayadığın yer siyah oluyor derken nasıl oluyor? Oralarda da ısınma olması normal. Ben şuan HP nin AMD a8 6410 lu pc sini kullanıyom. Kalorifere gerek kalmıyor evde ama alıştım. Ona hayli hayli alışırım. GTA 5 incelemesini gördüm bu cihazın. Çok güzelmiş. Full HD de sorunsuz olması beni hayran etti. Galiba bu cihazı alıcam. Çok güzelmiş.
Ama şu kol koyduğunda siyahlaşmayı anlamadım.
Bundan bahsediyorum. Garanti kapsamındaymış. Benimki siyahlaştı. Garanti bitmesine yakın yollayıp değiştirticem.

kj08By.jpg

Bundan bahsediyorum. Garanti kapsamındaymış. Benimki siyahlaştı. Garanti bitmesine yakın yollayıp değiştirticem.

Eki Görüntüle 117020
Garanti dahilindeyse sorun değil. Benim elimdeki pcde de öyle oluyor.
Parmak izi okuyucu gerçekten doğru çalışıyor mu peki?
SSD vs eklemek şart mı? Yani mesela x550jx de şarttı çünkü içindeki işe yaramıyordu çok yavaştı. Bunda öyle birşey yok sanırım içindeki gayet güzele benziyor.
Sesi de kötü deniyordu. Doğru mu? Yani kısık mı?

Garanti dahilindeyse sorun değil. Benim elimdeki pcde de öyle oluyor.
Parmak izi okuyucu gerçekten doğru çalışıyor mu peki?
SSD vs eklemek şart mı? Yani mesela x550jx de şarttı çünkü içindeki işe yaramıyordu çok yavaştı. Bunda öyle birşey yok sanırım içindeki gayet güzele benziyor.
Sesi de kötü deniyordu. Doğru mu? Yani kısık mı?
Ben SSD almadım gayet memnunum hızından zaten ayrı slotlar bir slotta HDD bir slotta SSD takabilirsin sonra zaten siteden alırken özelleştirme menüsünde seçebilirsin, parmak izi okuyucunun driverini yükledim ama çoğu kullanan var. Ses kısık gibi ama hoparlörlerin bulunduğu yer ile alakalı bana göre. Ama çok sağlam laptop bence turbo fan gibi özellikleri var. Ve diğer laptopların sitelerinde driverlar karışık ama monsterin ki çok sade her driver ayrı ayrı windows 7.8.10 diye ayrılmış. Müşteriye saygıları çok fazla ben eniştemin kartıyla aldırdım. Geçen aramışlar laptobumuzdan memnun musunuz diye bu kararma olayınıda sormuş çok açık cevap vermişler. Garantiye gönderirseniz değiştiririz ama gene kararma olacaktır demişler.

Ben SSD almadım gayet memnunum hızından zaten ayrı slotlar bir slotta HDD bir slotta SSD takabilirsin sonra zaten siteden alırken özelleştirme menüsünde seçebilirsin, parmak izi okuyucunun driverini yükledim ama çoğu kullanan var. Ses kısık gibi ama hoparlörlerin bulunduğu yer ile alakalı bana göre. Ama çok sağlam laptop bence turbo fan gibi özellikleri var. Ve diğer laptopların sitelerinde driverlar karışık ama monsterin ki çok sade her driver ayrı ayrı windows 7.8.10 diye ayrılmış. Müşteriye saygıları çok fazla ben eniştemin kartıyla aldırdım. Geçen aramışlar laptobumuzdan memnun musunuz diye bu kararma olayınıda sormuş çok açık cevap vermişler. Garantiye gönderirseniz değiştiririz ama gene kararma olacaktır demişler.
Tmm ozaman SSD ye gerek yokmuş. Artı bir masraf olmadı. Peki Parmak İzi nasıl çalışıyor? Windows un öyle bir kilitleme yöntemi var mı?
Bir de pc yi aldığımda hangi windowsu kurmalıyım? Windows 7 de her oyun her program çalışıyor. Ancak Windows 10 unda görünümü çok güzel. Mesela Win 7 de Counter Strike 1.6 gibi çok eski oyunlar çalışıyor. Ama Windows 10 da bunun için baya uğraşmak gerekiyor. Ben o eski Counter Strike 1.6 gibi oyunlardan çok fazla oynicam. Buyüzden hangisini yüklemeliyim?

Tmm ozaman SSD ye gerek yokmuş. Artı bir masraf olmadı. Peki Parmak İzi nasıl çalışıyor? Windows un öyle bir kilitleme yöntemi var mı?
Bir de pc yi aldığımda hangi windowsu kurmalıyım? Windows 7 de her oyun her program çalışıyor. Ancak Windows 10 unda görünümü çok güzel. Mesela Win 7 de Counter Strike 1.6 gibi çok eski oyunlar çalışıyor. Ama Windows 10 da bunun için baya uğraşmak gerekiyor. Ben o eski Counter Strike 1.6 gibi oyunlardan çok fazla oynicam. Buyüzden hangisini yüklemeliyim?
Parmak izi okuyucu için driver yüklüyorsun ben kullanmadım gerekte duymadım. Yanları keskin olduğu için çabuk kirlenir gibi geliyor. Ben windows 7 kurdum. Windows 10 hakkında bir garip hikayeler var biri harika derken birisi çok kötülüyor. Bence şimdilik windows 7 yada 8.1 yükle eğer stabil çalışmaya başlarsa windows 10 geçersin.

Windows 10 kurmalısınız CS:GO varken CS 1.6 da neymiş :D

Windows 10 kurmalısınız CS:GO varken CS 1.6 da neymiş :D
Zaten elimdeki pc win 10 ve onda çalıştırmayı başardım. Hadi diyelim bende CS GO var. Ama arkadaşlarımda yok. Buyüzden CS 1.6 Candır Can. Neyse zaten driverler özellikle win 8.1 ve 10 içinmiş. Oyüzden win 10 kurarım. Yanında alınması gereken çanta ve oyun için KABLOSUZ klavye mouse seti önerirseniz sevinirim

Zaten elimdeki pc win 10 ve onda çalıştırmayı başardım. Hadi diyelim bende CS GO var. Ama arkadaşlarımda yok. Buyüzden CS 1.6 Candır Can. Neyse zaten driverler özellikle win 8.1 ve 10 içinmiş. Oyüzden win 10 kurarım. Yanında alınması gereken çanta ve oyun için KABLOSUZ klavye mouse seti önerirseniz sevinirim
Bütçeniz nedir ?

Tavsiyem bu set olacaktır: LOGITECH MK270 WIRELESS DESKTOP
İsterseniz bu klavyeyi alıp üzerine bu iki fareden birini alabilirsiniz. LOGITECH K270 UNIFYING WIRELESS KEYBOARD
A4TECH G11-200N V-TRANCK ŞARJ EDİLEBİLİR MOUSE
A4 TECH BLOODY R8 KABLOSUZ ŞARJ EDİLEBİLİR GAMING MOUSE

Çanta olarak bu iki üründen birini ve bir soğutucu almanızı öneririm.
CASTBAG 15600 15.6" Siyah Notebook Çantası | sanalmarketim
Plm Orion 17" Notebook Çantası | sanalmarketim
Soğutucu tavsiyem ise bu ürün olacaktır.
Deep Cool Multi Core X8 100X100X15mm 4 Fan 2 USB Port Notebook Stand ve Soğutucu
Eğer pahalı gelirse bu ürünü de alabilirsiniz.
Deep Cool Multi Core X6 140X15mm/100X15mm 4 Fan 2 USB Port Notebook Stand ve Soğutucu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı