MONSTER Abra A5 V1.1 vs V2.1

Çok sağolasın abi çok güzel ürünler koymuşsun. Fakat böyle gaming mouse u 180TL ye alabilicek bir bütçem yok :) Tüm hepsine toplamda en fazla 200-250tl harcayabilirim. Öğrenciyim çünkü. Pc başarı hediyesi olduğu için anca o. 250tl yi kendim biriktiricem. Buyüzden bana bu fiyata göre birşeyler dersen süper olur. Mesela 15TL lik çanta + 80TL olan şarj edilebilir mouse ve 55TL lik klavyeyi bir kenara yazdım bunlar olabilir.
Soğutucu konusu ise bu kadar iyi bir soğutma sistemli pc ye bu kadar güçlü bir soğutucu şart mı? Bende 30tl almış olduğum bir soğutucu var USB li. O yetmez mi? Yani şuyüzden soruyom, soğutucudan kısıp Şarj edilebilir Gaming Mouse dan mı alim yoksa 80tllik şarj edilebilir mouse yeterli oyun için, iyi bir soğutucu şart mı?

O bilgisayarın soğutma sistemi pek iyi değil ve stoklarda da bulunmuyor. İyi bir soğutucu almanız yararınıza olacaktır.
Bazı arkadaşlar iyi diyor bazıları kötü diyor. Karar veremedim. Neyse zaten pc den sonra alıcam ürünleri. Bendeki soğutma yeterli gelmezse soğutma alırım. Yeterli gelirse oyun mouse unu alırım. Yine de yardımların için sağol abi

Soğutmadan yana çok sıkıntın olacağını sanmıyorum. Ocak ayından bu zamana kadar hergün açık laptop ama bir kere bile ısı sorunu ile alakalı kapanmadı. Birde temizlemesi çok kolay arkası gayet geniş çok düşünmeden nereleri sökeceğini anlayabiliryorsun. Bir de ilgileniyor adamlar facebooktan yazıyorsun duruma göre yönlendirme yapıyorlar. Siteye mesaj bırakınca kendileri birkaç zaman içinde sana dönüyor. Ben bir kere bıraktım mesaj aramaları 10 dakika sürmedi.

Soğutmadan yana çok sıkıntın olacağını sanmıyorum. Ocak ayından bu zamana kadar hergün açık laptop ama bir kere bile ısı sorunu ile alakalı kapanmadı. Birde temizlemesi çok kolay arkası gayet geniş çok düşünmeden nereleri sökeceğini anlayabiliryorsun. Bir de ilgileniyor adamlar facebooktan yazıyorsun duruma göre yönlendirme yapıyorlar. Siteye mesaj bırakınca kendileri birkaç zaman içinde sana dönüyor. Ben bir kere bıraktım mesaj aramaları 10 dakika sürmedi.
Peki çok ısınıyor mu? GTA 5 oynarken filan?

Yok ısınmaz ısınırsa fanı full hıza alırsınız ve kaliteli bir soğutucu alırsınız sorun çözülür :)
Neyse artık hayırlısı. Daha TEOG a girmedim buyüzden ne olacağı belli değil. Ama umarım alırım. Alırsam performansı test edip ona göre soğutucu tercihimi yapıcam. Böyle en iyisi olucak sanırım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı