Çözüldü Monster Abra A5 v11.1 BIOS güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emrekekec

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar benim Monster Abra A5 v11.1 laptopum var bilgisayarım aşırı derecede yavaşladığından bugün teknik servisten BIOS dosyalarını aldım ama nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Dosyaları buraya bırakıyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Teşekkürler.

Usta tamam böyle yaparım da dosya olarak bunlar var:

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleği önyüklenilir yap, sonra adamın videodaki çalıştırdığı dosyayı çalıştır.

ALL klasörü içindeki dosyaları at.

İlk olarak senin bilgisayar için olduğuna emin misin? Çünkü verdikleri dosyalar iki farklı BIOS çeşidi var. Ben yine de en günceli sana yaptırayım. Doğru yanış sana kalmış artık.

Bunu bir belleğe uygula.
Sana verdikleri BIOS_ME klasör içindekileri belleğin içine çıkart. BIOS'dan USB boot edip DOS ekranı geldiğinde FlashWinX64 yazıp Enter'a bas.

BIOS güncellemesini yaptıktan sonra sonucu ve nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz? Ben de aynı model Monster bilgisayar kullanıyorum ve sonuca göre güncelleme yapmak istiyorum.

Vallaha ben istedim bunu verdiler ALL mı yapayım şimdi BIOS_ME mi?

Vallaha ben istedim bunu verdiler ALL mı yapayım şimdi BIOS_ME mi?
Neyi yapacağınızı yazdım zaten. Sitem bilgisi vb. olmadığından bir şey diyemem. Onu vermişse en günceli de verdiklerinde dediğim şekilde oluyor.

Dediğin gibi yapmaya çalıştım dosyayı da attım ama o BIOS ekranı gelmedi.

Neyi yapacağınızı yazdım zaten. Sitem bilgisi vb. olmadığından bir şey diyemem. Onu vermişse en günceli de verdiklerinde dediğim şekilde oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…