Monster Abra A5 v11.1 RAM önerisi

Drogba39

Megapat
Daha fazla  
Şu an bilgisayarın üstündeki RAM görseldeki RAM. 8 GB'dan 16 GB'a yükseltmek istiyorum fakat farklı 2 RAM olduğunda uyumsuz olduğunu duydum. 8 GB olanı çıkartıp, direkt 16 GB 1 tane RAM takmayı düşünüyorum. DDR4 olması dışında neye dikkat etmeliyim?

FB_IMG_1748244913616.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Tane 16 yerine 2 tane 8 takman çok daha doğrudur ayrıca CPU-Z ile içindeki RAM'in değerlerini öğrenip aynı değerlerde RAM alırsan hiçbir problem yaşamazsın.
Daha önceden onu düşünmüştüm fakat aynı değerler olsa bile aynı marka model olmayınca mavi ekran verdiğini söyleyenler oldu, sorun oluyor diyenler oldu. Aynı markanın da o değerlerde Ram'ini bulamadım. O yüzden 2x8 ile uğraşmayıp, direkt 1 tane 16lık alıp, kafam rahat etsin diye düşünmüştüm.

Daha önceden onu düşünmüştüm fakat aynı değerler olsa bile aynı marka model olmayınca mavi ekran verdiğini söyleyenler oldu, sorun oluyor diyenler oldu. Aynı markanın da o değerlerde Ram'ini bulamadım. O yüzden 2x8 ile uğraşmayıp, direkt 1 tane 16lık alıp, kafam rahat etsin diye düşünmüştüm.
Öyle bir şey yok. Bir de tek bir 16 almak saçmalık olur. İlla içindeki RAM'i boşa çıkartmak istiyorsan aynı 8'lik RAM'den iki tane al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı