Monster Abra A5 V12.1.2 %100 Disk Kullanımı

Eki Görüntüle 396844Eki Görüntüle 396845

Ok dediğimde ekran kapanıyor. Register dediğimde satın alma ekranı geliyor.Eki Görüntüle 396846

Benim gönderdiğim HD Tune Pro sürekli güncelleniyor ama Pro olmayan HD Tune 2.55 en son 2008'de güncellenmiş. Açıkcası güncel bir sistemde 11 yıllık yazılımın verdiği sonuca güvenilemez bence. Zaten yazılım çok eski olduğundan güncel donanımda tanımlayamadığı "(unknown attribute)" diye gözüken bir sonuç var.

HD Tune Pro sanırım deneme sürümünü daha önce kullanmışsınız ve bu nedenle tekrar deneme imkanı vermiyor.

Bu nedenle başka bir test yazılımı öneriyorum. CrystalDiskInfo 8.1.0 Standart Edition Download

Benim gönderdiğim HD Tune Pro sürekli güncelleniyor ama Pro olmayan HD Tune 2.55 en son 2008'de güncellenmiş. Açıkcası güncel bir sistemde 11 yıllık yazılımın verdiği sonuca güvenilemez bence. Zaten yazılım çok eski olduğundan güncel donanımda tanımlayamadığı "(unknown attribute)" diye gözüken bir sonuç var.

HD Tune Pro sanırım deneme sürümünü daha önce kullanmışsınız ve bu nedenle tekrar deneme imkanı vermiyor.

Bu nedenle başka bir test yazılımı öneriyorum. CrystalDiskInfo 8.1.0 Standart Edition Download
5.png

Güncelledim fakat hâlâ sorun devam ediyor. Teknik servisteki arkadaş mailde bana monster kontrol uygulamasını sil dedi fakat daha kötü oldu sanki. Başka bir fikriniz var mı?
Windows sürümünüz tam olarak nedir? Abra A7 v12.2 modeli var bende ama bir problem yok.

Windows sürümünüz tam olarak nedir? Abra A7 v12.2 modeli var bende ama bir problem yok.
Bende abra a5. V15.1 var. Ve kullandığım sürümü güncel sürüm var mı diye kontrol ettiğim vakit, güncel sürümü kullanıyorsun ibaresi çıkmakta. Sistemi geri alarak sorun eğer yazılımsal ise kurtulabilir miyim ?

Bende abra a5. V15.1 var. Ve kullandığım sürümü güncel sürüm var mı diye kontrol ettiğim vakit, güncel sürümü kullanıyorsun ibaresi çıkmakta. Sistemi geri alarak sorun eğer yazılımsal ise kurtulabilir miyim ?
Ben çözümü SSD almakta buldum. Monster HDD'lerin kalitesini biraz düşük tutuyor sanırım. İmkanım olursa onu da değiştirmeyi düşünüyorum. D'ye yüklediğim bir şeyi açmaya çalıştığımda 2-3 saniyelik bekleme süresi hala mevcut.

Benim monsterda sadece ssd var ve sistem ona yüklü, anlamış değilim. Dediğin gibi herkes ssd geçince rahatlamış, bende olmasına rağmen sorun yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı