Monster Abra A5 v12.1 Anlık Takılma Sorunu

Torio

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2014
Mesajlar
92
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lise Öğrencisi
Ürünü alalı bir hafta olmadı daha Windows 10'un en son en güncel sürümünü kendi web sitesinden indirip UEFI kurulum yaptım. Temiz bir şekilde driver kurulumu yaptım. Şu an bilgisayarda sadece CS:GO ve LoL yüklüdür. Fakat masaüstünde yenileme yaparken olsun oyunlarda oynarken olsun anlık takılmalar ve FPS düşüşleri yaşıyorum. DDR2 sistem masaüstümde bile böyle bir durum mevcut değil. İşlemci ya da entegre Intel ekran kartı sebep oluyor diye düşünüyorum ama emin olamadım. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığın makaledekileri okudum ve uyguladım masaüstündeki takılmalar düzeldi oyunlardaki takılmalarda ciddi oranda azaldı. Daha iyi oyunlarla pc'yi biraz daha zorlayacağım.
 
Ben de aynı cihazı bir hafta önce aldım. Aynı sorunları yaşıyordum ve ek olarak cihaz prizdeyken ekran donuyor ve hiçbir şekilde fonksiyon vermiyordu. Şu an serviste.
 
Sürüm: 1709
İS Derlemesi: 16299.19'a
geçiniz. Bende de aynı sorun vardı şu anda masaüstündeki sağ tık problemleri dışında oyunlarda hiç bir sorunum kalmadı. Bu arada benim laptopım da aynı model.
 
Sürüm: 1709
İS Derlemesi: 16299.19'a
geçiniz. Bende de aynı sorun vardı şu anda masaüstündeki sağ tık problemleri dışında oyunlarda hiç bir sorunum kalmadı. Bu arada benim laptopım da aynı model.
Aynen hocam sizin sorununuzu da okudum gta 5 ile ilgili olanı. Servis, sıkıntı işletim sistemindeymiş düzelttik dedi ama bakalım. Hocam 1709 için iyi şeyler söylemiyorlar emin misiniz? Siz memnun musunuz?
 
Windows'un yazılım probleminden kaynaklanan sorunalar bunlar bence bir an önce çözülmesi gereken şeyler. Asus, msi laptoplarda aynı özelliklere sahip bilgisayarların oyun perofrmanslarına baktığımda monster ile aynı değerler olduğunu gördüm. Bence donanımlarda bir sıkıntı yok. Sorun yazılımsal. Masaüstü olmadığı için donanım değiştirip (değişken değiştirip) sorunun nerede olduğunu da anlayamıyoruz. İade için 15 günüm daha dolmadı crysis 3 indirdim oyunda takılmalar mevcut. İşlemci sıkıntılı gibi geldi bana. i5 7300hq bence crysis ile rahat rahat baş edebilecek bir işlemci. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Laptopu iade fikri aklımdan geçmiyor değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı