Senin sorun benimkinden de beter diyebiliriz. En kısa zamanda dönüş yapıcam.
@LockDownTR Bugün:
NVidia dosyalarını tamamen kaldırıp, kalan dosyaları sildikten sonra, bilgisayar ile gelen driver usb'sinden 382.05 sürümünü yükledim.
Entegre grafiğin yani İntel HD Graphics'i kaldırıp, bilgisayar ile gelen driver usb'sinden 22.20.16.4749 sürümünü yükledim.
*Bu işlemleri yapmadan önce içime sinsin diye format attım şöyle ki; Windows 10 ilk çıktığı sıralar kendime usb yapmıştım, halen saklarım ve sürümü 1511'dir.
Bunların sonucunda Counter-Strike'da olan fps sorunum düzeldi fakat ekran kartı halen yatmakta(çözünürlük olarak laptop ekranı küçük olduğu için 4:3'te oynuyorum bu yüzden kaynaklanabilir).
Pubg'yi ve Sandstorm'u henüz denemedim çünkü iki oyun da aynı oyun motorunu kullanıyorlar ve ikisinde de ayrı ayrı optimizasyon sorunları var. Neticede sorunum büyük oranda açıklığa kavuştu.
Senin problemine gelince sanırım Tulpar serisinde BIOS güncellemesi var onu yaptın mı yoksa yapmadın mı bi kontrol edip, benim adımlarımı takip edebilirsin. Bunların haricinde eğer bilgisayarında fiziksel olarak bir problem yoksa (termal macunların, fanların temizliği vesaire) muhtemelen bu sürücü sürümlerinden kaynaklanıyordur. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. İlgileriniz için teşekkür ederim. Yardımcı olabileceğim bir mesele olursa buradayım.