Monster Abra A5 v12.1 GTA V ve Valorant performansı

Monster, donanım olarak iyi olsa da kasa olarak değil. Sorun yaşayanlar oluyor. Çok rastladım diyebilirim.

Intel yüksek sıcaklıklarda da maksimum verimle çalışabilen bir işlemci bilgisayarımda 70-80 dereceleride gördüm ama hiçbir şekilde performans kaybı yaşamadım.

105 dereceyi yaklaşan Intel işlemci kullanan arkadaşım var stok soğutucu ile tık demiyor. İşlemci ama cok riskli fakat Intel 100 dereceye kadar dayanabirken AMD 95 mi ne.

Güle güle 😂
Bana öğretiyor. Büyük ihtimalle hayatında bir kere bile kullanmadın, gelip benle tartışıyorsun.

GTA 5 kaldırır ancak dizüstü standı alman lazım. Dizüstü nefes delikleri çoğunlukla altta oluyor.

Güle güle 😂
Bana öğretiyor. Büyük ihtimalle hayatında bir kere bile kullanmadın, gelip benle tartışıyorsun.

GTA 5 kaldırır ancak dizüstü standı alman lazım. Dizüstü nefes delikleri çoğunlukla altta oluyor.
Şuan 4-5 aydır kullanıyorum ve hala Monster'ı neden gömdüğünuzu anlamıyorum gerçekten aldığım zamanki bütçede Monster 8500 TL iken IdeaPad 10.000 TL idi ve i7 10750H'a maksimum gördüğüm ısı 80 dereceydi buna rağmen gerçekten anlamıyorum.

Şuan 4-5 aydır kullanıyorum ve hala Monster'ı neden gömdüğünuzu anlamıyorum gerçekten aldığım zamanki bütçede Monster 8500 TL iken IdeaPad 10.000 TL idi ve i7 10750H'a maksimum gördüğüm ısı 80 dereceydi buna rağmen gerçekten anlamıyorum.
Risk almaya değmez. Kronik sorunlu model olduğunu değiştirmiyor. Neyse, konu sapmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı