Lıterhf
Hectopat
- Makaleler
- 2
Merhabalar, ben Monster Abra A5 v12.1 aldım bugün ama size de sormak istedim. GTA 5 ve Valorant oynatır mı? Teşekkürler.
Oynarsın.
Merhabalar, ben Monster Abra A5 v12.1 aldım bugün ama size de sormak istedim. GTA 5 ve Valorant oynatır mı? Teşekkürler.
Intel yüksek sıcaklıklarda da maksimum verimle çalışabilen bir işlemci bilgisayarımda 70-80 dereceleride gördüm ama hiçbir şekilde performans kaybı yaşamadım.
Şuan 4-5 aydır kullanıyorum ve hala Monster'ı neden gömdüğünuzu anlamıyorum gerçekten aldığım zamanki bütçede Monster 8500 TL iken IdeaPad 10.000 TL idi ve i7 10750H'a maksimum gördüğüm ısı 80 dereceydi buna rağmen gerçekten anlamıyorum.Güle güle
Bana öğretiyor. Büyük ihtimalle hayatında bir kere bile kullanmadın, gelip benle tartışıyorsun.
GTA 5 kaldırır ancak dizüstü standı alman lazım. Dizüstü nefes delikleri çoğunlukla altta oluyor.
Risk almaya değmez. Kronik sorunlu model olduğunu değiştirmiyor. Neyse, konu sapmasın.Şuan 4-5 aydır kullanıyorum ve hala Monster'ı neden gömdüğünuzu anlamıyorum gerçekten aldığım zamanki bütçede Monster 8500 TL iken IdeaPad 10.000 TL idi ve i7 10750H'a maksimum gördüğüm ısı 80 dereceydi buna rağmen gerçekten anlamıyorum.
Risk almaya değmez. Kronik sorunlu model olduğunu değiştirmiyor. Neyse, konu sapmasın.
Çok rahat oynarsınMerhabalar, ben Monster Abra A5 v12.1 aldım bugün ama size de sormak istedim. GTA 5 ve Valorant oynatır mı? Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.