Monster Abra A5 V13.4 alınır mı?

imunirbesye

Kilopat
Monster notebook almak istiyorum fakat mekanik klavye çok fark eder mi onu merak ediyorum. Mekanik klavye kullanmadım ve laptopta da iyi olur mu bilmiyorum.
Bir de Abra A5 V13.4 nasıl bir cihaz, soğutması, performansı iyi midir? Bir sıkıntı çıkar mı ya da çıktı mı sizde?

Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik klavyeyi Showroom'da test ettim ve aşırı fark yok ama daha iyi hissiyat veriyor seçim size bağlı. Soğutma performansında bu kasalı modeller belkide Monster'ın en iyi soğutma sistemine sahip diyebiliriz. Performansı gayet iyi. Herhangi bir sorun oluşması durumunda Monster teknik servisi ile görüşünüz size çok yardımcı olacaklardır. :)

Bir tık üst modeli diyebileceğimiz a5 v13.4.1 Technopat'ın mayıs ayı sistem tavsiyelerine girmiş. Ben de yeni bir laptop almayı düşünüyorum ve bu modelde karar kıldım. Ancak çeşitli forum sitelerinde okuduğum yorumlar beni şüphede bıraktı. Bu model yeni olduğu için hakkında çok fazla bilgi yok ancak bazı kullanıcılar teknik servisin çok iyi olduğunu söylerken bazıları çok kötü olduğunu iddia ediyor. Kimi kullanıcılar ise v13'den önceki modeller için kronik sorunları olduğunu iddia ediyor. Monster ürünlerini kullanan veya bu konular hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse memnun olurum.
İlgili bağlantı: Dizüstü PC Tavsiyeleri – Mayıs 2018

Bir tık üst modeli diyebileceğimiz a5 v13.4.1 Technopat'ın mayıs ayı sistem tavsiyelerine girmiş. Ben de yeni bir laptop almayı düşünüyorum ve bu modelde karar kıldım. Ancak çeşitli forum sitelerinde okuduğum yorumlar beni şüphede bıraktı. Bu model yeni olduğu için hakkında çok fazla bilgi yok ancak bazı kullanıcılar teknik servisin çok iyi olduğunu söylerken bazıları çok kötü olduğunu iddia ediyor. Kimi kullanıcılar ise v13'den önceki modeller için kronik sorunları olduğunu iddia ediyor. Monster ürünlerini kullanan veya bu konular hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse memnun olurum.
İlgili bağlantı: Dizüstü PC Tavsiyeleri – Mayıs 2018
Teknik servis bence gayet iyi (abra) v13'den önceki modellerde sadece v6 ve v9 serilerinde fan problemi vardır.

Bende v13 ü düşünüyorum ama daha çok yeni, alan kullanan yok. Kronik sorunu var mıdır, yok mudur, malzeme kalitesi ekran, ses vb. nasıldır bilinmiyor. Öte yandan Lenovo y520 aynı fiyata Ti, +8gb ram, 128 ssd var ama onda da nadiren de olsa klavye sorunlu olabiliyormuş. pztyi bekliyorum, bakalım indirimdi, stokları yeni üründü falan olmazsa, ikisinden birini alıcam.

Biz geçen arkadaşa aldık 13.4 modeli, chrome vb hafif programları ve sağ alttan pil simgesini filan açıp kapatırken anlamadığımız ufak takılmalar yaşıyordu, Monster Kontrol Merkezi hiç kullanışlı değil, hatta berbat bir program, Windows XP'den kalmış gibi, ayrıca hoparlörü patlak geldi, baya cızırtı veriyordu, geri gönderdik değişime, sanırım o takılma problemi Windows'tandı, yeni cihaz gönderecekler ses de düzgün olur ama o Monster Kontrol Merkezi var ya, hemen düzeltilmeli :))

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı