Monster Abra A5 V13.4 Düşük FPS değerleri

Synopsis

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, eskiden yine konu açmıştım fakat artık gerçekten FPS sorunu canımı sıkmaya başladı.

-Far Cry 3 (Medium) - 40 FPS
-League of Legends(Orta Düşük) - TF(Takım savaşında) 40 FPS görüyorum, normalde 70-80 FPS arası
-Valorant (Medium) - 50-70 FPS arası
-Apex Legends (Medium) - 45-60 FPS arası
-GTA V (Low) - 35-55 FPS arası

Benden daha düşük donanımlı bilgisayara sahip arkadaşım çok daha fazla FPS değerleri alıyor ki bende 1050 Ti,i7 8750H olmasına rağmen bu FPS değerleri inanılmaz saçma. Bilgisayarın tüm driverları güncel, format atıp denedim fakat en ufak değişiklik yok. Her türlü önerinize açığım.

Laptoplar genelde güç tasarrufunda çalışır onu performansa çekmen gerek. Ve de oyunları oynarken görev yöneticisinden perfformans kullanımına bakın işlemci, ekran kartı gibi. Tam donımlı çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Evet,her zaman fişe takılı.

Hayır,şu an laptopumda bulunan hiçbir oyun crackli değil.
Dostum aynı sorunu Monster Abra A5 V10.3.4 modelindeki bilgisayarımda yaşamıştım. Teknik servise gönder ve bakımının, temizliğinin, termal macunun yenilenmesini falan iste. Ve performans ile ilgili sorun olduğunu da belirt. Ben öyle yaptım gelince sorun çözülmüştü.

Evet, her zaman fişe takılı.

Hayır, şu an laptopumda bulunan hiçbir oyun crackli değil.

Arkaplanda çalışan uygulamaları kapat. Güç tasarruf modu açıksa kapat, yüksek performans moduna al ve en önemlisi MSConfig ayarı yapmamışsan yap. Bunların hiçbiri işe yaramadıysa temiz bir format at.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı