Çözüldü Monster Abra A5 v13.4 FPS'in 60'a Sabitlenmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Porto
Merhaba. Ben GTA 5, ETS 2 oynuyorum. Çoğunlukla ve 60 FPS sabit kalıyorlar. PUBG CS:GO'da 150 200 arası değerler alıyorum. FPS için GeForce Exprience'nin FPS sayacını kullanıyorum. Acaba program yanlış mı gösteriyor ki pek sanmıyorum yoksa bu sınırı kapatmanın bir ayarı falan var mıdır? Vsync'i kapattığımda oyun hala 60 FPS, sadece menüye geldiğimde FPS artıyor o kadar. Oyuna etki etmiyor (GTA 5'te). Lütfen yardım edin bir yolu varsa.
* i7 8750H
* 1050 Ti
* 16 GB RAM
* Monster Abra a5 v13.4
sss.png

NVIDIA GeForce Experience dizüstü bilgisayarlar için FPS kısıtlama ayarı vardı. Genelde ısınma sorunu yaşanmasın diye yapıyorlar. Bu uygulamayı video çekmiyorsan kaldırmanı öneririm.

Sürücü güncellemeleri ayda 1 ya da 2 kere oluyor. Genelde haftanın 20-30 arasında oluyor.
Güncellemeleri forumdan da takip edebilirsin. Ben öyle takip ediyorum.

NVIDIA GeForce Experience dizüstü bilgisayarlar için FPS kısıtlama ayarı vardı. Genelde ısınma sorunu yaşanmasın diye yapıyorlar. Bu uygulamayı video çekmiyorsan kaldırmanı öneririm.

Sürücü güncellemeleri ayda 1'ya da 2 kere oluyor. Genelde haftanın 20-30 arasında oluyor.
Güncellemeleri forumdan da takip edebilirsin. Ben öyle takip ediyorum.

Uygulamayı silersem FPS'mi göremeyeceğim. Bildiğiniz güzel bir FPS ölçme uygulaması var mı? MSI Afterburner indirdim ama oyuna girdiğimde hiçbir gösterge çıkmadı. Yapamadım sanırım.

Windows 10 sorunsuz çalışmaktadır. Uygulamayı arka planda çalıştırdığınızda oyun ya da bazı uygulamalar FPS değerini sol üstte göstermektedir.

Windows 10 sorunsuz çalışmaktadır. Uygulamayı arka planda çalıştırdığınızda oyun ya da bazı uygulamalar FPS değerini sol üstte göstermektedir.

GeForce Experience'yi sildim. Fraps'a baktım hala aynı. Hiç değişen bir şey yok :(

Bu programı indirip çalıştır. NVIDIA seç ve "clean and restart" tuşuna bas. O kendisi tamamen silecektir. Daha sonra buradan ekran kartını seç, indir ve kur. Umarım işe yarar.🙏

Maalesef, bu da olmadı, off kafayı yiyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı