Monster Abra A5 V15 Alınır Mı?

1 Eylülde Nvidia 2 eylülde intel yeni nesil donanımlarını tanıtacak, tahminimce Aralık gibi 11. Nesil işlemci görebiliriz aceleniz yoksa tanıtımları beklemenizi öneririm
Alabileceğimi sanmıyorum fiyatların düşüceğini de sanmıyorum. Bence aksine dolar artacak ve cihazlar daha pahalı olacak. Acelem yok ama zaten 2 ay bekledim fiyat düşer bir şey olur diye aksine daha da arttı artık beklemiyicem.
MSI olarak en uygun bunu bulabildim. Arkadaşlar daha iyisini bulur umarım.
Eğer gerçekten i7 ve GDDR6 takıntınız varsa başka markalara yönelmek zorundasınız.

Takıntım yok ama ben 1660 Ti'da alsam yeni nesil oyunları rahatça oynayamıyıcam. 1650 Ti'da alsam oynayamıyıcağım. Mecburi aslında laptopta elimden gelse masaüstü toplarım ama farklı bir şehire gidiyorum. Sonuç olarak ben i5 alıp 1660 Ti alsam yanına bu 6 sene sonra bir işime yaramıyıcak. Okulum bitince masaüstünü toplarım oradan oyunumu oynarım. Laptoptan da bir yere gittiğimde çeşitli çalışmalar yaparım. i7 bana bu imkanı verir ama i5 biraz daha sıkıntıya sokar diye düşünüyorum. Masaüstü alsam kesinlikle 1660 Ti veya RTX2060 falan tercih ederdim ama laptop olduğu için ısınma proble midir falan falan çok para vermemem gerektiğini düşünüyorum.
Edit: Yok mu Monster'ı kullanan ve memnun kalan 3-5 kişi gazlasınlar zaten alacağım :D.

Son düzenleme:
Alabileceğimi sanmıyorum fiyatların düşüceğini de sanmıyorum. Bence aksine dolar artacak ve cihazlar daha pahalı olacak. Acelem yok ama zaten 2 ay bekledim fiyat düşer bir şey olur diye aksine daha da arttı artık beklemiyeceğim.

Takıntım yok ama ben 1660 Ti'da alsam yeni nesil oyunları rahatça oynayamıyıcam. 1650 Ti'da alsam oynayamıyıcağım. Mecburi aslında laptopta elimden gelse masaüstü toplarım ama farklı bir şehire gidiyorum. Sonuç olarak ben i5 alıp 1660 Ti alsam yanına bu 6 sene sonra bir işime yaramıyıcak. Okulum bitince masaüstünü toplarım oradan oyunumu oynarım. Laptoptan da bir yere gittiğimde çeşitli çalışmalar yaparım. i7 bana bu imkanı verir ama i5 biraz daha sıkıntıya sokar diye düşünüyorum. Masaüstü alsam kesinlikle 1660 Ti veya RTX2060 falan tercih ederdim ama laptop olduğu için ısınma proble midir falan falan çok para vermemem gerektiğini düşünüyorum.
Edit: Yok mu Monster'ı kullanan ve memnun kalan 3-5 kişi gazlasınlar zaten alacağım :D.

Normal bir markadır, ama HP, Dell, ASUS, Acer, Lenovo'nun kalitesini beklemeyin. Ölü piksel, menteşe sorunu gibi sıkıntılara gebe bir marka...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı