Monster Abra A5 V15 alınır mı?

İlerde biraz para biriktirip iyi bir monitör almaya düşünüyorum.

Şuan lise 1'deyim ve yeni bir yazlık aldık ailemin çiçeği burnunda olduğu için her boşlukta oraya gitmek isteyecekler birazda o yüzden istiyorum açıkçası.
O zaman laptop alman mantıklı olacaktır.

İlerde biraz para biriktirip iyi bir monitör almaya düşünüyorum.

Tabii yine siz bilirsiniz fakat, olayı taşınabilir olmak olan bir cihazı taşın(a)mayan bir ek cihazla birleştirmeyi ben gereksiz buluyorum. Onun yerine 17.3" alıp 7/24 kısmen daha büyük bir ekranla oynamak, izlemek daha mantıklı geliyor. Tabii sizin fikriniz daha önemli alacak kişi sizsiniz. Sadece tecrübemden çıkarttığım sonucu size aktarıyorum.

Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar.Hocam rx5600m kullanılıor ve ryzen 5 4600h ikiside çok iyi 8500tl azcık daha eklerseniz çok iyi bir laptopdur.Link alamadım hepsiburada yüklü olduğu için.

Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar.Hocam rx5600m kullanılıor ve ryzen 5 4600h ikiside çok iyi 8500tl azcık daha eklerseniz çok iyi bir laptopdur.Link alamadım hepsiburada yüklü olduğu için.
8 gb ram ve 60 hz olduğu için vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı