Monster Abra A5 v15.8 alınır mı?

Sadece Hepsiburada, Vatan Bilgisayar gibi firmalardan almayı düşünüyorum. Eski yaşadığım olaylardan dolayı :D.düşünün ki N11'den bile almıyorum ki orada 3.part satıcılar satıyor diye.

O zaman buna bakın derim, satıcı bizzat Hepsiburada'nın kendisi.

Çok güzel ürünler var, attığınız gibi. Her ne kadar hediye olsa da eğer ona danışmadan ona böyle bir karar alırsam bana darılır. Son gün bir danışalım bakarız. Büyük ihtimal bilgisayar istiyeceğini zannediyorum, attığınız sayfadaki bilgisayarı çok beğendim.

Çok güzel ürünler var, attığınız gibi. Her ne kadar hediye olsa da eğer ona danışmadan ona böyle bir karar alırsam bana darılır. Son gün bir danışalım bakarız. Büyük ihtimal bilgisayar istiyeceğini zannediyorum, attığınız sayfadaki bilgisayarı çok beğendim.
Eğer isterseniz bilgisayarda toplayabilirsiniz.

Eğer isterseniz bilgisayarda toplayabilirsiniz.

Bana kalsa 1 saniye bekletmem masaüstü alır, monte eder, atarım önüne. 2-3 gün önce fark ettirmeden konu açtım, masaüstü tercih eder misin diye. Çocuk işte :D,arkadaşlarıma masaüstü olursa hava atamam diye tercih etmedi. Kendi kararı. Benim bilgisayarım zaten bana yetiyor.

Bana kalsa 1 saniye bekletmem masaüstü alır, monte eder, atarım önüne. 2-3 gün önce fark ettirmeden konu açtım, masaüstü tercih eder misin diye. Çocuk işte :D,arkadaşlarıma masaüstü olursa hava atamam diye tercih etmedi. Kendi kararı. Benim bilgisayarım zaten bana yetiyor.
Bu arada kardeşiniz yeni nesil oyun oynamak istediği için, 7500TL'den aşağı düşmeyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı