Egecanli23
Centipat
Laptop konularına masaüstü önerenler bir bitmediniz be.
Bak bakayım yazmış mıyım onun yerine bunu al.
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop konularına masaüstü önerenler bir bitmediniz be.
Bak bakayım onun yerine bunu al dedin dedim mi? Ben dedim ki ÖNERENLER dedim.Bak bakayım yazmışmı yım onun yerine bunu al.
1650 Ti kötü bir kart değil. Arkadaşı rahatlıkla oyunlarda 3 yıl götürür.Dikkat edersen sadecenin altını çizdim. Tabii ki çok gezen biriyse veya üniversite için alacaksa laptop alabilir. Fakat dizinin üstünde oynamak için daha kötü bir sistem almaya değeceğini sanmıyorum.
İlerisi için ise 2-3 yıl yeter gibi, senin tahminin nedir?Her oyunu kaldırır şimdiden hayırlı olsun.
Bak bakayım onun yerine bunu al dedin dedim mi? Ben dedim ki önerenler dedim.
Düşük ayarlarla ne kadar giderim1650 Ti kötü bir kart değil. Arkadaşı rahatlıkla oyunlarda 3 yıl götürür.
İlerisi için ise 2-3 yıl yeter gibi, senin tahminin nedir?
Düşük ayarlarla ne kadar giderim.
Tartışamazsın zaten...Seninle tartışmayacağım...
İlerde biraz para biriktirip iyi bir monitör almaya düşünüyorum.Laptop almak zorundaysanız güzel bir cihaz. Fakat bana kalırsa 17.3 inç olan cihazlara bakın. Ne kadar bir monitör kadar olmasa da 15.6 inç olan cihaza göre biraz daha büyük ve keyifli oluyor.
Şuan lise 1'deyim ve yeni bir yazlık aldık ailemin çiçeği burnunda olduğu için her boşlukta oraya gitmek isteyecekler birazda o yüzden istiyorum açıkçası.Dikkat edersen sadecenin altını çizdim. Tabii ki çok gezen biriyse veya üniversite için alacaksa laptop alabilir. Fakat dizinin üstünde oynamak için daha kötü bir sistem almaya değeceğini sanmıyorum.
Düşük ayarlara düşmenize daha var. 1650 Ti Cyberpunk 2077 oyununu bile medium ayarlarda oynatır. 1660 Ti ile arasında 20 FPS fark var. En az 2 yıl low'a düşürmez gibi.Düşük ayarlarla ne kadar giderim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.