Çözüldü Monster Abra A5 v16.3 açıldıktan sonra klavyesi tek renge düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

envoy63

Zeptopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v16.3
Bilgisayar açılınca klavyede renk geçişi var ama açıldıktan sonra tek renge dönüşüyor, bunun sürekli renk değişmesini istiyorum, nasıl yapabilirim?

Çözüm
Hocam, Rainbow efekti istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Sadece tek renk atanabiliyor.

Bu seçeneği Monster koymadıysa eğer, maalesef geriye pek seçenek kalmıyor. Bir ara 3. parti bir uygulama vardı galiba ama Clevo kasa modelleri için mi yoksa Tongfang için miydi hatırlamıyorum.
Biraz daha detay verir misiniz? Açılışta bütün klavye renk renk oluyor ama açılınca sürekli mavi mi yanıyor mesela? Klavye ayarları Monster Control Center içinde mevcut. Oradan animasyonu ayarlarsanız düzelir.

Biraz daha detay verir misiniz? Açılışta bütün klavye renk renk oluyor ama açılınca sürekli mavi mi yanıyor mesela? Klavye ayarları Monster Control Center içinde mevcut. Oradan animasyonu ayarlarsanız düzelir.

Hocam, Rainbow efekti istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Sadece tek renk atanabiliyor.

Bu seçeneği Monster koymadıysa eğer, maalesef geriye pek seçenek kalmıyor. Bir ara 3. parti bir uygulama vardı galiba ama Clevo kasa modelleri için mi yoksa Tongfang için miydi hatırlamıyorum.

Çözüm

Teşekkür ederim eyvallah hallettim bir uygulamayla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı