Monster Abra A5 v16.3 Nasıldır?

Eki Görüntüle 391459
Hocam kapalıdan tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım ama bahsettiğiniz bu tarz deliklerse monster'da da var, bir de bu model 2 yan 2 arka olmak üzere 4 ızgaralı.
Bir incelemede görmüştüm tam markayı hatırlamıyorum ama ya MSİ ya da Asus'tu alt tarafın yarısından fazlası cizgili açıktı. Ama Monsterdakiler yeter herhalde. Bir de bu açıklıklarla yerin arasında fark bırakmak için köşelerde yumuşak plastikler olur. O da varmış tamamdır sadece kullanırken bu boşlukları kapatmayın soğutma sağlıklı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeli tam bilmiyorum benim elimdeki model bu değil ancak ben Monster'ı herhangi bir şekilde önermiyorum, sorun yaşayanların yorumlarına bakabilirsiniz.Benim ağzım yandı başkasının da başına gelmesini hiç istemem, kronik sorunları olan bir marka Monster.

Şikayet vardaki 4 5 sayfa şikayeti okudum fakat gördüklerim diğer markalarınkinden farklı değildi, sizin adınıza üzüldüm bence biraz şanssızlık olmuş, yine de parça ve kasa alıp toplama notebook satan bir markada kronik sorun var yorumuna ben katılamıyorum. Bakalım sipariş verdim belli bir süre kullanımdan sonra kullanıcı deneyimlerimi paylaşırım.

Hocam 4 dediğinin 2 ızgarası var 2 tanesi görüntü

Hepsi aktif cihazı mağazada kendim denedim.

Arkadaki ızgaraların fotoları. Biri aktif değil fotoğraflara bakarsan
Kendim teker teker kontrol etmedim ama kaç gündür gerek teknik ekip gerek facebook sayfası gerek mağaza görevlisi hepsiyle görüştüm ve hepsi 4 hava çıkışı olduğunu söylemişti, kusura bakmayın benim cahilliğim.
Az önce sinirden siparişi iptal ettim

Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum şuan kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…