Monster Abra A5 v16.4 kbdclass.sys mavi ekran hatası

busebyndr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bilgisayarımı formatlayıp Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim. Uzun zamandır Windows 10 kullanıyordum ilk başlarda mavi ekran hatası alıyordum ama sonra yaptığım güncellemelerle vs bir şekilde düzelmişti ve birkaç aydır hiç hata almamıştım. Şimdi formattan sonra yine bu hatayı almaya başladım ve güncellenecek herhangi bir şey de yok bilgisayarımda. Yardımcı olursanız sevinirim.

dump minidump linki.

Sistem özelliklerim;
Intel Coffee Lake Core i5 9300H-2, 4GHz.
NVIDIA GTX1650 4 GB GDDR5 128-BIT
16 GB (2x8) RAM DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan format atıp hiç klavye uygulaması yüklemeyip sürücü güncellemelerini de kendi elimle yapsam işe yarar mı sizce?
Güncel dosyaları paylaşın, denemediğim şey dediklerin neler onları yazmadan hangilerini denedin bilemeyiz.
Format sonrası manuel zaten güncellenmesi gereken önemli sürücüleri yüklemek yeterli gelir. Genelde GPU sürücüleri ve çipset yüklense yeterlidir.

Denemediğim şey kalmadı derken burada bana önerilenlerden bahsettim hehe ama evet şimdi bir format deneyeyim sonrasında düzelmesi muhtemelen sanırım, o da olmazsa yine dönerim ama umarım çok yakında bu başlığı çözüldü olarak kaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…