Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.
we.tl
Yorumlar için hepinize teşekkür ederim. DDU ile sürücü kaldırma işlemini daha önce uygulamıştım. Yaklaşık 2-3 ay boyunca herhangi bir problem yaşamadım. Sonra genelde aynı hata adlarıyla beraber hatalar almaya başladım. Ayın 22'sinden beri herhangi bir problem yaşamadım fakat bahsettiğim bu süreç daha önce tam sayı hatırlamamakla beraber bir kaç defa yaşandı.
Ek olarak şunu belirtmek istiyorum ki bilgisayarı daha önce garantiye gönderdiğimde bilgisayarı uykudan uyandırırken yaşadığım problemlerden bahsetmişim ve bir problem olmadığı söylenmişti. Ayın 22'sinde yaşadığım hatada farkına vardım ki bu uykudan uyandırma problemleri bilgisayardan uzak olduğum zamanlarda otomatik olarak kapanması da olabilir.