Monster Abra A5 V16.4 mavi ekran hatası

Rich (BB code):
>[IRP_MJ_POWER(16), IRP_MN_SET_POWER(2)]
            0 e1 ffffb40992cda030 00000000 fffff8030cba6b30-ffffb40996ca6718 Success Error Cancel pending
           \Driver\nvlddmkm    nt!PopRequestCompletion

Rich (BB code):
            0 e1 ffffde83d127b030 00000000 fffff80477da6b30-ffffde83d31e5718 Success Error Cancel pending
          Unable to load image nvlddmkm.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys

Rich (BB code):
            0 e1 ffff978e2af0a030 00000000 fffff80580da6b30-ffff978e2e4bc718 Success Error Cancel pending
          Unable to load image nvlddmkm.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys

Önceki konularda da benzer durumlar vardı. Kaynak olarak pci.sys gözükse de aslında ekran kartı sürücülerinde bir problem var gibi görünüyor.

Sürücünüz birkaç sürüm eski. Sadece eski olmasından kaynaklı olmayabilir - sürücüde problemler de olabilir ayrıca.

- İlk etapta DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücülerini kaldırın.
- Daha sonra en güncelini yükleyin.

Adımlar:

• Güncel sürücüyü indirin: 532.03 WHQL
  • İnterneti kesin.
  • DDU ile Sürücü Kaldırma rehberini takip edin.
  • Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
  • Bilgisayar açılınca indirdiğiniz sürücüyü kurun.
  • Kurduktan sonra interneti açabilirsiniz.
Dump dosyasına bakmadım fakat olabiliyor, benzerini bu makalemde incelemiştim.

Yorumlar için hepinize teşekkür ederim. DDU ile sürücü kaldırma işlemini daha önce uygulamıştım. Yaklaşık 2-3 ay boyunca herhangi bir problem yaşamadım. Sonra genelde aynı hata adlarıyla beraber hatalar almaya başladım. Ayın 22'sinden beri herhangi bir problem yaşamadım fakat bahsettiğim bu süreç daha önce tam sayı hatırlamamakla beraber bir kaç defa yaşandı.
Ek olarak şunu belirtmek istiyorum ki bilgisayarı daha önce garantiye gönderdiğimde bilgisayarı uykudan uyandırırken yaşadığım problemlerden bahsetmişim ve bir problem olmadığı söylenmişti. Ayın 22'sinde yaşadığım hatada farkına vardım ki bu uykudan uyandırma problemleri bilgisayardan uzak olduğum zamanlarda otomatik olarak kapanması da olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı