Monster Abra A5 v17. 1.3 alınır mı?

Arkadaşlar Aslında benim 10 yıllık HP bir Notebookum var 5 6 aya kadar oyunları rahatlıkla oynuyordum ama sonradan çok yavaşladı. Alta laptopun özelliklerini bıraktım bakarsınız 1 2 ay önce artık oyunları açmamaya başladı bende yeni cihaz almak istedim eğer şimdiki bilgisayarıma tavsiyeniz varsa bilgisayara bir şeyler takıp onu kullanmaya devam edeyim SSD hard disk falan. Markası HP Pavilion G6 eski bir cihaz. İşlemcisi ekran kartı falan resimde bu cihazı günümüz oyunlarını açması için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Aslında benim 10 yıllık HP bir Notebookum var 5 6 aya kadar oyunları rahatlıkla oynuyordum ama sonradan çok yavaşladı. Alta laptopun özelliklerini bıraktım bakarsınız 1 2 ay önce artık oyunları açmamaya başladı bende yeni cihaz almak istedim eğer şimdiki bilgisayarıma tavsiyeniz varsa bilgisayara bir şeyler takıp onu kullanmaya devam edeyim SSD hard disk falan. Markası HP Pavilion G6 eski bir cihaz. İşlemcisi ekran kartı falan resimde bu cihazı günümüz oyunlarını açması için ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir?

SSD taksan Windows'ta hızlanır bilgisayar ama bu bilgisayarla günümüz oyunlarını oynayamazsın RAM takma için ise CPU-Z ve RAM Expert'ten bakmak lazım RAM için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı