Monster Abra A5 V17.1.3 işlemcinin yükte 99 dereceye çıkması normal mi?

Bu arada benim ekran kartım daha 80'i bile görmedi çoğu oyunda düzgün ekran kartı kullanımım da yok ekran kartım kendini kullanmıyor gibi geliyor bana da.
 
Bilmeden yorum yapmayın bari. Bir de çıkmış Clevo kasa normal diye söylüyorsunuz. Neresi normal 2 günlük bilgisayarda bu kadar sıcaklığın? Bende de Clevo kasa Monster var, 6 aydır bende ve en yüksek 90'ı görüyorum o da işlemci isteyen oyunlarda oluyor. Bazen normal oyunlarda da oluyor fakat 90'ı geçtiğini görmedim kısacası. Konu sahibi arkadaş bence yenisi talep et. Clevo kasadan değil de daha çok senlik bir sıkıntıya benziyor.
Ben de öyle düşündüm clevo diye 99 çok saçma geldi.Bir kez daha test yapmayı deniyim.Oyuna ilk girişimdi ve ilk kez test yaptım belki farklı çıkar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ısısının 85-92 arası olması çok yüksek. Hele de bu mevsimde. Ben nispeten sıcak bir yerde ve ısınma sorunlu başka bir marka laptop kullanmama rağmen bu kadar yüksek GPU sıcaklığı almıyorum. Servise verin.
 
ThrottleStop kullanın. MSI GE Kasalarında bile durum aynı. Oyuncu laptoplarında bu kaçınılmaz. Ben 3 senedir bu şekil kullanıyorum ve çok memnunum. Zamanında konu açmıştım, incele.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman servise gonder bir baksinlar, belki bir şey yaparlar.
Sogutucu alabilirsin ve undervolt yapabilirsin.

Servis çözmez muhtemelen. Çünkü kronik bir sorun Clevo kasalarda. Kalitesizler.
 
Servis cihazı üretmeden önce test ediyordur illaki. Servisin çözümü ne diye bir soru sorarak daha da saçmalamışsın. Değiştirecekler tabii ki de ne yapacaklar başka? Kronik sorunlu cihaz yazmışsın bir de :D

Clevo kasalar kalitesiz niye hala inatlaşıyorsun?

Ben de biliyorum kalitesiz olduğunu. Ben de kullanıyorum. Zaten iki günlük cihazda boşta sıcaklık 50-60 derece olur mu? Konu sahibi arkadaş lütfen beni dinle ve servisten değişim yaptırt.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bak şimdi senin bir atın var diyelim, bu at sorunsuz bir şekilde yaşıyor. Karşıdaki komşunun atı ise sürekli huysuz, rahatsız.

Sen gidip "benim atım sorunsuz O zaman komşumdaki de sorunsuz olmalı" der misin?

Aynı şekilde düşünün artık. İnatlaşmayın, anlayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı