Çözüldü Monster Abra A5 v17.2 harici ekran kartı için çıkış yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MARTCHEBA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni monitor aldım ve laptopumu HDMI to HDMI olarak bağladım. Monitorun kutusundan kablo çıktı ama hiçbiri uyumlu değildi. DisplayPort var hep, benim öyle bir girişim yok. Ben de gidip HDMI kablosu takayım dedim. Taktım ama HDMI çıkışını anakarttan alıyor işlemciden yani. Ekran kartı çıkışı yok mu yoksa sonradan ayarlanıyor mu?
Yardımlarınızı bekliyorum ne olur?

Laptop - Monster Abra A5 v17.2
Monitör - Dell G2524h.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası'na girip PhysX yapilandirmasını atar mısınız monitor bagli olmadan?

HDMI'ı çıkardım şöyle oldu.

1719220932451.png

Benim laptop da DP portum yok.

taktıktan sonra bu şekilde..
Ekran görüntüsü 2024-06-24 122502.png

Type-C to DP kullanarak görüntü alabilirsiniz, DP portu var gözüküyor. Type-C portunun sürümünü Monster'a sorun derim.

Onu denedim ama uyarı bildirimi verdi. Bilgisayarınız desteklenmiyor diye.

Çok saçma yapmışlar gerçekten o kadar port var 3050 Ti diye satıyolar. Gözüken tek bir port var.

Onu denedim ama uyarı bildirimi verdi. Bilgisayarınız desteklenmiyor diye.

Çok saçma yapmışlar gerçekten o kadar port var 3050 Ti diye satıyolar. Gözüken tek bir port var.

Type-C to DP denediginizde çalışmadı mı? O zaman maalesef başka çözümü yok, görüntü once işlemci üzerinden gelecek her türlü.

Maalesef, yapacak bir şey yok. Niye koymaz hala anlamıyorum. En büyük pişmanlığım şu laptop oldu.

BIOS güncellemesi de bir işe yaramaz şimdi.

Maalesef. BIOS guncellemesi bu durumda işe yaramaz, tasarımla alakalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı