Monster Abra A5 v17.2'de AC Syndicate donuyor

Oxies

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz
Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB
Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket
8GB DDR4 3200MHz Ram
Meslek
3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı
Merhaba, başlıktaki gibi notebookta oynarken donuyor ve kapanıyor. Monster şubesindekiler bu modelin bu oyunda özellikle kastığını söylediler, oyunu bitirmek istiyorum. Çözüm bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence böyle bir sorunun model ile doğrudan ilgisi yoktur. Siz sürücülerinizin eksiksiz ve doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun ve aynı şekilde oyun korsan ise belli başlı nedenlerden olabilir.

Bence böyle bir sorunun model ile doğrudan ilgisi yoktur. Siz sürücülerinizin eksiksiz ve doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun ve aynı şekilde oyun korsan ise belli başlı nedenlerden olabilir.
Cihazı Monster şubesine rutin bakıma götürmüştüm, sürücüleri vs. güncellediler zaten. Oyunu Epic games'den oynuyorum, bi sorun olduğunu düşünüp sorduğumda, bu oyunda böyle bi sorun yaşamanız normal dediler. Sanki bu oyuna özel bi sorun varmış gibi.

Cihazı Monster şubesine rutin bakıma götürmüştüm, sürücüleri vs. güncellediler zaten. Oyunu Epic games'den oynuyorum, bi sorun olduğunu düşünüp sorduğumda, bu oyunda böyle bi sorun yaşamanız normal dediler. Sanki bu oyuna özel bi sorun varmış gibi.
Anladım dostum bende Monster abra serisi kullanıcısıyım oyunun optimizasyonu ile de bir sıkıntı olabilir yani mantikken ilk akla gelenler yapıldığına göre diğer seçenekleri kurcalamak çok düşük bir ihtimalle sorunu buldurur kaldı ki sorunu bulsan da uğraşmaya değmeyecek veya degistiremyecegin bir sorun olacaktır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı