Monster Abra A5 v19.2.5 18.999 TL'ye alınır mı?

Monster alacaklar için Monster'da 2 kasa tipi var.
1.Clevo = ucuz dandik.
2.tonfang = iyi olan kaliteli.
İki kasa farkını nasıl anlarım: Eğer klavyedeki tuş baskıları ortada ise tonfang. Sol üst tarafa dayalı basım ise clevodur.
Clevo görünce direk kaçın.
Tonfangda ise fiyat karşılaştırması yapın uygun ise al geç.

Dediğiniz doğru ise tonfangmiş benimki.

Aynı fiyata yok ki ya hep pahalı.

Ben de o mantıkla aldım ama pişman ediyor. Olsun uğraşırım servisle falan derseniz alın. Ben öyle diyerek aldım, uğraştırdı. Kaç kere servise git gel yaptım. İşim aksadı. Öyle yani.

Ne konuda sıkıntı yaşadınız.
Laptop alalı 15 gün olmuştu. Ekran çerçevesi vidalı değil geçmeliymiş. Dokununca çıt çıt ses geliyordu. Ben de hiç aç kapa yapmam kapağı, hep açıktır. Bir kere kapatırken buna denk gelince servise götürdüm. Teslim alacak olanlar "Bir şey olmaz." dediler. Vermedim. 1 hafta sonra bilgisayara yük bile binmiyorken, dümdüz duruyorken ekran kayar gibi oldu. Tarayıcıyı açtım baktım ekran sürekli kayıyor. Video ve fotoğraf çektim hemen. Ardından bilgisayarı kapatıp eski laptopu açtım ve servis kaydı oluşturdum. Gidip elden teslim ettim. Girişteki adama "Bozulmaz demiştiniz." diye çıkıştım ve teslim ettim. Yaptılar ama ekranda hiçbir film, koruma vs. olmadan verdiler birkaç günde. Sonrasında ise 5 tane ölü piksel ve ışık sızması gördüm. Yine fotoğraf çekip kayıt oluşturdum. Tekrar götürdüm. Bu sefer girişteki adama çıkıştım. Dedim ki "Bir dolu ölü piksel var. Işık sızması var. Beni mağdur ettiniz. 1 ayı da geçtim iade de ettirmeyeceksiniz bari düzgün ekran takın.". Yine iki-üç günde taktılar ve gittim. Bu sefer de ekranı birkaç milim kayık takmışlar. Takan adamı çağırttım. Dedi normal. Bu sefer neyse ki film ve koruma falan takmışlar. Zahmet olmuş. Neyse. Teslim alırken ölü piksel ve ışık sızmasını da kontrol edip aldım bu sefer. Haziranda teslim aldığımdan beri gördüğüm başka sorun ise normalde sitelerinde yazmayan, bilmediğim bir marka SSD takmaları. Bu sefer mail atarak hesap sordum. Cihazı servise gönderin bakalım dediler. Şehir değiştirdiğim için götüremem artık. Bir dahaki sefere. Zaten garanti 2 yıl. Ben taktım bunlara uğraşırım, onları uğraştırmak daha önemli. İnternette de böyle müşteri memnuniyetsizliği dolu bir sürü şey okuyabilirsiniz. Lanet ettiriyorlar.

Laptop alalı 15 gün olmuştu. Ekran çerçevesi vidalı değil geçmeliymiş. Dokununca çıt çıt ses geliyordu. Ben de hiç aç kapa yapmam kapağı, hep açıktır. Bir kere kapatırken buna denk gelince servise götürdüm. Teslim alacak olanlar "bir şey olmaz." dediler. Vermedim. 1 hafta sonra bilgisayara yük bile binmiyorken, dümdüz duruyorken ekran kayar gibi oldu. Tarayıcıyı açtım baktım ekran sürekli kayıyor. Video ve fotoğraf çektim hemen. Ardından bilgisayarı kapatıp eski laptopu açtım ve servis kaydı oluşturdum. Gidip elden teslim ettim. Girişteki adama "bozulmaz demiştiniz." diye çıkıştım ve teslim ettim. Yaptılar ama ekranda hiçbir film, koruma vs. olmadan verdiler birkaç günde. Sonrasında ise 5 tane ölü piksel ve ışık sızması gördüm. Yine fotoğraf çekip kayıt oluşturdum. Tekrar götürdüm. Bu sefer girişteki adama çıkıştım. Dedim ki "bir dolu ölü piksel var. Işık sızması var. Beni mağdur ettiniz. 1 ayı da geçtim iade de ettirmeyeceksiniz bari düzgün ekran takın.". Yine iki-üç günde taktılar ve gittim. Bu sefer de ekranı birkaç milim kayık takmışlar. Takan adamı çağırttım. Dedi normal. Bu sefer neyse ki film ve koruma falan takmışlar. Zahmet olmuş. Neyse. Teslim alırken ölü piksel ve ışık sızmasını da kontrol edip aldım bu sefer. Haziran'da teslim aldığımdan beri gördüğüm başka sorun ise normalde sitelerinde yazmayan, bilmediğim bir marka SSD takmaları. Bu sefer mail atarak hesap sordum. Cihazı servise gönderin bakalım dediler. Şehir değiştirdiğim için götüremem artık. Bir dahaki sefere. Zaten garanti 2 yıl. Ben taktım bunlara uğraşırım, onları uğraştırmak daha önemli. İnternette de böyle müşteri memnuniyetsizliği dolu bir sürü şey okuyabilirsiniz. Lanet ettiriyorlar.

Yani sizin sonun biraz teknik servisle olmuş. Ülkemizde çoğu servis aynı şeyi yapıyor. Teknoloji de biraz şans işi bu fiyata başka bulamadım fiyatın sabit kalacağı da muamma mecbur gözü kapattım aldım iade süresi içinde en ufak bir şey görürsem zaten direk iade ederim açıkçası biraz mecburi oldu bunun muadili HP 2 bin fazla 2bin farka değecek bir şey olmadığı için de en mantıklı bu geldi açıkçası artık bahtımıza ne çıkarsa.

Yani sizin sonun biraz teknik servisle olmuş. Ülkemizde çoğu servis aynı şeyi yapıyor. Teknoloji de biraz şans işi bu fiyata başka bulamadım fiyatın sabit kalacağı da muamma mecbur gözü kapattım aldım iade süresi içinde en ufak bir şey görürsem zaten direk iade ederim açıkçası biraz mecburi oldu bunun muadili HP 2 bin fazla 2bin farka değecek bir şey olmadığı için de en mantıklı bu geldi açıkçası artık bahtımıza ne çıkarsa.
2 bin farka sorunsuz alırdınız. Olsun madem. İnşallah sorun çıkmaz.

Laptop alalı 15 gün olmuştu. Ekran çerçevesi vidalı değil geçmeliymiş. Dokununca çıt çıt ses geliyordu. Ben de hiç aç kapa yapmam kapağı, hep açıktır. Bir kere kapatırken buna denk gelince servise götürdüm. Teslim alacak olanlar "Bir şey olmaz." dediler. Vermedim. 1 hafta sonra bilgisayara yük bile binmiyorken, dümdüz duruyorken ekran kayar gibi oldu. Tarayıcıyı açtım baktım ekran sürekli kayıyor. Video ve fotoğraf çektim hemen. Ardından bilgisayarı kapatıp eski laptopu açtım ve servis kaydı oluşturdum. Gidip elden teslim ettim. Girişteki adama "Bozulmaz demiştiniz." diye çıkıştım ve teslim ettim. Yaptılar ama ekranda hiçbir film, koruma vs. olmadan verdiler birkaç günde. Sonrasında ise 5 tane ölü piksel ve ışık sızması gördüm. Yine fotoğraf çekip kayıt oluşturdum. Tekrar götürdüm. Bu sefer girişteki adama çıkıştım. Dedim ki "Bir dolu ölü piksel var. Işık sızması var. Beni mağdur ettiniz. 1 ayı da geçtim iade de ettirmeyeceksiniz bari düzgün ekran takın.". Yine iki-üç günde taktılar ve gittim. Bu sefer de ekranı birkaç milim kayık takmışlar. Takan adamı çağırttım. Dedi normal. Bu sefer neyse ki film ve koruma falan takmışlar. Zahmet olmuş. Neyse. Teslim alırken ölü piksel ve ışık sızmasını da kontrol edip aldım bu sefer. Haziranda teslim aldığımdan beri gördüğüm başka sorun ise normalde sitelerinde yazmayan, bilmediğim bir marka SSD takmaları. Bu sefer mail atarak hesap sordum. Cihazı servise gönderin bakalım dediler. Şehir değiştirdiğim için götüremem artık. Bir dahaki sefere. Zaten garanti 2 yıl. Ben taktım bunlara uğraşırım, onları uğraştırmak daha önemli. İnternette de böyle müşteri memnuniyetsizliği dolu bir sürü şey okuyabilirsiniz. Lanet ettiriyorlar.
Hocam Müşteri memnuniyeti konusunda lider olan apple şikayetlerine bakın orada da sıkıntı yaşayan insan görürsünüz. Teknoloji ürünü sonuçta, sıfır alınan bir telefonu da servise verebilir, 15-20 gün telefondan mahrum kalabilirsiniz. 1-2 kişi sevmiyor diye marka kötülemek de ne bileyim... Arkadaşımın var abra, 1050ti lı modeli 3 sene bitti daha maşallahı var. Bende de Gamegaraj var sorsan forumdaseven bir elin parmağını geçmez Gamegarajı. Ama ben 3. seneyi bitiriyorum mesela sıkıntısız. Teknoloji ürününün en ucuzunu bulunca almak lazım. 2 yıl sonra Asus alınca da garantisi bitiyor, omen alınca da bitiyor, alienware alınca da bitiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı