Amazon.com.tr Paranı çöpe atma
bu çok daha iyi. Bütçeni biraz artırsan alternatifler çoğalır.

Örnek verebilir misin hocamAmazon.com.tr Paranı çöpe atmabu çok daha iyi. Bütçeni biraz artırsan alternatifler çoğalır.
2 GB VRAM farki var nereye farki yok? Ve butcesinde yoksa ne anlatiyorsun 5 saat yok VRAM yok sey. Adamin butcesi 4050 6 GB destekliyor alinmaz malinmaz yazma bosa. Fikrin var onerin yok.Bütçesi düşük ise katlanacak bu sorunlara. Bu kartın RTX 3050'den pek bi farkı yok zaten.
Anlıyorum, 1-2 öneri verebilir misiniz? Rica etsemBerbat bir cihaz değil ancak Acer Nitro ve HP Victus serilerine değişilmez.
Hocam, sizce alınabilir mi? Görüşünüzü merak ediyorum.2 GB VRAM farki var nereye farki yok? Ve butcesinde yoksa ne anlatiyorsun 5 saat yok VRAM yok sey. Adamin butcesi 4050 6 GB destekliyor alinmaz malinmaz yazma bosa. Fikrin var onerin yok.
Monster onermem ben, ustte ki Asus ile Victus iyi.Hocam, sizce alınabilir mi? Görüşünüzü merak ediyorum.
Hocam, ben daha önce kullanmıştım. Onun için güveniyorum ama özellik bakımından sizce nasıldır yani direkt kağıt üstünde nasıl sizceMonster onermem ben, ustte ki Asus ile Victus iyi.
Dostum, isterse 4090 koysun. Ben onermem onu, benden iyi yorum bekleme.Hocam, ben daha önce kullanmıştım. Onun için güveniyorum ama özellik bakımından sizce nasıldır yani direkt kağıt üstünde nasıl sizce
Anlıyorum iyi gecelerDostum, isterse 4090 koysun. Ben onermem onu, benden iyi yorum bekleme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.