Monster Abra A5 v20.4.2 notebook vs Excalibur G870

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar oyun için laptop alacağım fakat Excalibur G870 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM laptop ve Monster Abra A5 v20.4.2 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM arasında kaldım. Aralarında çok fiyat farkı var bir türlü karar veremedim bu fiyat farkının sebebini ve hangisini alacağımı söylerseniz çok güzel olur.

Buna bütçeni zorlamanı öneririm bütçe yükselmez ise.

Bunun RAM'ı ile ssdisini yükseltebilir miyiz hocam yükseltebilirsekte önerceğin yer var mıdır?

Soluk ekranlı bir model kesinlikle tercih etmem.
Aynı fiyata daha güçlü bir cihaz yok. Ekran solukluğunu dahili ekran kartının uygulamasından ya da MUX Switch'te kullanıyorsanız Nvidia Denetim Masası'ndan birazcık dolgunluk ayarlamasıyla kullanabilirsiniz.

Güç için.
Kaliteli bir cihaz için.
V15 model alınmaz ısınma sorunlu.

Bunun RAM'ı ile ssdisini yükseltebilir miyiz hocam yükseltebilirsekte önerceğin yer var mıdır?
Bilmiyorum onunla ilgili bir şey yazılmamış msi'ler ile çok ilgili değilim açıp bakarsın

V15 model alınmaz ısınma sorunlu.

Victus modelini babanızın şirketi gibi sahipleniyorsunuz. Ekran ve kasa çok dandik ekran çok soluk laptoptaki tek önemli şey güç değil. Kalite ve ekranda çok önemli.

Buna bütçeni zorlamanı öneririm bütçe yükselmez ise:
Benim attığım daha ucuz?

Victus modelini babanızın şirketi gibi sahipleniyorsunuz. Ekran ve kasa çok dandik ekran çok soluk laptoptaki tek önemli şey güç değil. Kalite ve ekranda çok önemli.

Attığınız Nitor V15 asıl kalitesiz olan ısınma sorunu var alınmaz. Victus'un tek sorunu panel oda abartılacak bir sorun değil.
(Bu arada yanlış link atmışım doğrusu bu olacak)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı