Monster Abra A5 V6.2 ekran hataları

Dostum verdiğin sürücüleri kurdum ama az önce aynı mavi ekran hataları ve donmayı yaşadım. Başka bi sebebi olabilir mi ?
Yalnız güncel BIOS sürümünü teknik servisden istedim biz güncelleriz siz bize yollayın deyip vermediler. Riski göze alıyosanız yine de yollarız dediler ama o da bayramdan sonra ya kaldı.

Son düzenleme:
Dostum verdiğin sürücüleri kurdum ama az önce aynı mavi ekran hataları ve donmayı yaşadım. Başka bi sebebi olabilir mi ?
Yalnız güncel BIOS sürümünü teknik servisden istedim biz güncelleriz siz bize yollayın deyip vermediler. Riski göze alıyosanız yine de yollarız dediler ama o da bayramdan sonra ya kaldı.
Gönderdikleri BIOS'u buraya yükleyebilir misin?

BIOS güncellemek basit. Siz dosyayı isteyin biz nasıl yapcağınızı bildirelim. Yapamam dersen yolla onlar yapsın. Hata alıyorsan yeni dosyaları gönderin.
Biliyorum aslında nasıl olduğunu. Format atar gibi boot menüsünden flashı açıyoruz sanırsam. Ama herhangi bir sorunda anakart kullanılamaz olur, yanlış bilmiyorsam.
Gönderdikleri BIOS'u buraya yükleyebilir misin?
Gönderirim tabiki ama istermiyim istemezmiyim bilmiyorum şu an. Öncelikle seri numarasından BIOS sürümü güncel mi değil mi onu sormam gerek.

Hatırlıyorum böyle bir sorun yaşadığımı ama nasıl çözüldü hiç hatırlamıyorum ya Windows güncellemesi ile çözülmüştü ya da BIOS update yapınca çözülmüştü. Birde benim anakart yandı serviste değişti ondan sonrada düzelmiş olabilir hatırlayamıyorum maalesef.
Anakart benimde yanmıştı, serviste değişti. Ama bu olay 1 yıl önce yaşandı. Windows güncel, BIOS için yarın cevap gelecek sanırım. Neyse gelişme olursa yazarım zaten buraya.
Rehbere gerek yok, donanım kimlikleri ile bulunuyor.
Dostum BIOS sürümünü kontrol ettirdim, güncel dediler. Senin verdiğin linklerdeki sürücüleri kurdum, ama sorunum düzelmedi. Başka bir öneriniz var mı?
Hatırlıyorum böyle bir sorun yaşadığımı ama nasıl çözüldü hiç hatırlamıyorum ya Windows güncellemesi ile çözülmüştü ya da BIOS update yapınca çözülmüştü. Birde benim anakart yandı serviste değişti ondan sonrada düzelmiş olabilir hatırlayamıyorum maalesef.
BIOS sürümü güncelmiş kardeşim sorunumu hala çözebilmiş değilim.
@Recep Baltaş Müsait olunca ilgilenebilirmisin rica etsem.
Teknik servis ürünün anakartında arıza olduğunu söyledi ve değişim ücreti olarak 2700TL fiyat istedi. Anakartın arızası düzeltilemez mi? Ayrıca bi anakart o kadar eder mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı