Monster Abra A5 Yüksek Sıcaklık Sorunu

Isınma değerlerini azaltır. Oyun performansı düşmez. Sen bozmadan bir teknik servise gönder yaptır.
Ayriyeten Dizüstü bilgisayarda oyun oynarken FPS limitini 60 civarına sabitleyerek ısınma sorunu azaltabilirsin.

Bunları yapabileceğimi sanmıyorum. Pek anlamıyorum. Ayrıca cihazın oyun performansını düşürürmü bu işlemler ?

Ciddi anlamda zor değil. Sadece düşüreceğin voltaj değerlerini kendin bulman veya internette stabil olanlardan birini alman gerek. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Sıcaklığın en az 10 derece civarlarında düşecektir. Benim yaklaşık 20 derece kadar düştü ve gayet stabil. Oyun performansını düşürmez. Aksine yükseltir. Bu sıcaklıklarda oyun oynamayı denersen bilgisayarının sana göstermesi gereken asıl performansı göremezsin.

Ciddi anlamda zor değil. Sadece düşüreceğin voltaj değerlerini kendin bulman veya internette stabil olanlardan birini alman gerek. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Sıcaklığın en az 10 derece civarlarında düşecektir. Benim yaklaşık 20 derece kadar düştü ve gayet stabil. Oyun performansını düşürmez. Aksine yükseltir. Bu sıcaklıklarda oyun oynamayı denersen bilgisayarının sana göstermesi gereken asıl performansı göremezsin.
Dün içini açıp fanlarını temizledim şu an 85 derece maksimum. Onuda havaya veriyorum burası çok sıcak. Daha fazla düşürebilirsek neden olmasın. Bu voltaj işlerinden hiç anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı