Monster Abra A5V12.1.2 Mavi Ekran Hatası

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar ben Burak. Şu anda kullandığım model Monster Abra A5 v12.1.2 son 2 aydır çileden çıkartan iki tane mavi ekran hatası alıyorum. Önce recovery yaptım olmadı temiz format attım gene olmadı. Hata kodları
"power_driver_state_failure"
"dpc_watchdog_violation windows"

Artık yeter, ne oyun oynayabiliyorum ne başka bir şey. Hatayı aldığım zamanlar şöyle zamanlar örnek verıyorum herhangi bir oyundayım veya programdayım, eger dondu mu oyun veya program Windwos donuyor daha hiçbir şey yapamıyorum. Hatta donmasına da gerek yok arada oyun esnasında durduk yere verdiği bile oluyor. Oyunlardan kaç hafta ceza aldım lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. hatanızın sebebi kayıt defteri bozulması yada aygıt driverinin bozuk olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum.

1. hatanız ise kesin olmamakla beraber güç isteklerine doğru yanıt vermeyen aygıtlardan kaynaklanabilir. Bu işe yaramazsa, Windows kontrol paneline, aygıt yöneticisine girmeli ve arızalı sürücünün güç yönetimi özelliklerini devre dışı bırakmalısınız. Eğer sürücü bios ile çakışırsa yine hata verecektir.Sürücü ile biosu güncellemelisiniz.

Biosu sıfırlayın güncelleme var ise güncelleyin .Driverleri aygıtın sitesinden indirip kurmalı driver programları ile kurmamalısınız.

Hata çözüldü nasıl oldu derseniz eğer ekran kartı modeliniz gtx 1050 ise ve monster kullanıcı iseniz bu adımı uygulayın.

Aşağıdaki linkten Nvidia’nın 416.94 sürümünü kurup, bir sonraki Nvidia sürücüsü yayımlanana dek güncelleştirme yapmaksızın orijinal işletim sistemi ve yazılımlar aracılığıyla kontrollerinizi sağlamanızı rica ederiz.
NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL

Hata çözüldü nasıl oldu derseniz eğer ekran kartı modeliniz gtx 1050 ise ve monster kullanıcı iseniz bu adımı uygulayın.

Aşağıdaki linkten Nvidia’nın 416.94 sürümünü kurup, bir sonraki Nvidia sürücüsü yayımlanana dek güncelleştirme yapmaksızın orijinal işletim sistemi ve yazılımlar aracılığıyla kontrollerinizi sağlamanızı rica ederiz.
NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL
Merhaba ben Monster kullanıcısıyım ama 1050 değil 950m kullanıyorum. Mavi ekran kodları aynı olmasa da bilgisayar donmasını bende yaşıyorum. Nvidia' nın 416.94 sürümünü yükledim ama bu bana çözüm olmadı. Orjinal işletim sistemim yok crackli kullanıyorum. Yazılımlar ile kontrolleri nasıl sağladınız bilgi verirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı