Monster Abra A7 12.1.5 vs ASUS FX505DT-BQ190

cifcibashi

Centipat
Bu iki laptop arasında kaldım. İkisinin de kendine özgü artı ve eksileri var benim için.

Abra A7 17.3" 120Hz ekran ve Tip-C girişi ile benim için öne çıkıyor fakat Monster alınmaz diyenler var.

FX505DT-BQ190 ise R5 3550H işlemcisi ile geliyor ve markası var.
İksininde ekran kartı GTX 1650.
A7 16 GB iken FX505DT 8 GB RAM.

İkisine de link koyuyorum fikirlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki laptop arasında kaldım. İkisinin de kendine özgü artı ve eksileri var benim için.

Abra A7 17.3" 120Hz ekran ve Tip-C girişi ile benim için öne çıkıyor fakat Monster alınmaz diyenler var.

FX505DT-BQ190 ise R5 3550H işlemcisi ile geliyor ve markası var.
İksininde ekran kartı GTX 1650.
A7 16 GB iken FX505DT 8 GB RAM.

İkisine de link koyuyorum fikirlerinize açığım.

Hele fiyatına baktım 8k kesinlikle verilmez freedos olmayayına 6.5k vermiştim hiç tavsiye etmem.
Bencede aldım ve 1 hafta sonra iade ettim hemen bozuldu.
Yani ben hala kullanıyorum size öyle denk gelmiş, cihaz hoş ama yine de tavsiye etmem. 8k kesinlikle verilmeyecek bir rakam.

Hele fiyatına baktım 8K kesinlikle verilmez FreeDOS olmayayına 6.5k vermiştim hiç tavsiye etmem.

Yani ben hala kullanıyorum size öyle denk gelmiş, cihaz hoş ama yine de tavsiye etmem. 8K kesinlikle verilmeyecek bir rakam.

Peki bu fiyat bandında alınabilecek başka laptop önerisi var mı?
Uzun zamandır masaüstü kullandığım için laptoplarda ki markaları bilmiyorum.

Peki bu fiyat bandında alınabilecek başka laptop önerisi var mı?
Uzun zamandır masaüstü kullandığım için laptoplarda ki markaları bilmiyorum.

Bu fiyatta sadece Monster iyi bir tercih olur HP ve diğer markalar 60Hz ekran kullanırken Monster 120Hz kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı