Monster Abra A7 a14.2 vs HP Victus 16-D1021NT

shdogukanisik

Centipat
Daha fazla  
Gaming laptop almayı düşünüyorum da, kafamda 2 seçenek var.

1 tanesi Monster A7 v14.2 mi Abra A7 V14.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook 8 GB RAM daha ekleyeceğim öyle düşünün 16 olacak

İkincisi de HP Victus 16-D1021NT. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-6g0e9ea-pm-HBC00002WSHEA

İkisini de bayağıdır düşünüyorum da hangisi gram karar veremiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir de bu bilgisayarların ekranı kaç ms onu bulamadım bilen yazarsa çok mutlu olurum.

Ben de doğukan gibi Gaming laptop almayı düşünüyorum ve HP Victus 16-D1021NT bu model benim de çok ilgimi çekti araştırdığımda da genel olarak tavsiye edilen bir ürün fakat ben 17.3" bir laptop istiyordum genel olarak bu özellikli bu fiyat bandında özellikle Intel işlemcili tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

Gaming laptop almayı düşünüyorum da, kafamda 2 seçenek var.

1 tanesi Monster A7 v14.2 mi Abra A7 V14.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook 8 GB RAM daha ekleyeceğim öyle düşünün 16 olacak.

İkincisi de HP Victus 16-D1021NT. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-6g0e9ea-pm-HBC00002WSHEA

İkisini de bayağıdır düşünüyorum da hangisi gram karar veremiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir de bu bilgisayarların ekranı kaç ms onu bulamadım bilen yazarsa çok mutlu olurum.

HP Victus alın hocam Monster için pek iyi şeyler duymuyorum. Bende i7'li versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum, üzmez sizi.

HP Victus alın hocam Monster için pek iyi şeyler duymuyorum. Bende i7'li versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum, üzmez sizi.

Hocam sendeki Victus'un ekran kartı ne ısınma sorunu yaşıyor musun PC soğutabiliyor mu kendini yük altındayken ve ekranın ms i kaç biliyor musun laptoplar için hep duyduğum 25 diyen var 15 diyen var ben masaüstünden geçeceğim 5 ms görünce kaçıyoruz 15 25 duyuyorum alasım kaçıyor.

Hocam sendeki Victus'un ekran kartı ne ısınma sorunu yaşıyor musun PC soğutabiliyor mu kendini yük altındayken ve ekranın ms i kaç biliyor musun laptoplar için hep duyduğum 25 diyen var 15 diyen var ben masaüstünden geçeceğim 5 ms görünce kaçıyoruz 15 25 duyuyorum alasım kaçıyor.

3050 Ti var bende. Hocam açıkçası çok ağır oyunlar oynamadım ama FurMark testi yaptığımda bilgisayar sıcaklıktan falan hata verip kapanmadı, sıcaklık değerleri gayet normaldi 65-70 derece falandı, zaten FurMark için 65-70 derece normal gibi. Zaten PC fanları bayağı iyi yük altında soğutmak için mecbur ses çıkarıyor ama rahatsız edecek kadar kesinlikle değil. Ekran ms kaç bilmiyorum nereden bakılıyor anlatırsanız bakabilirim.

Hocam genel olarak oyunlarda FPS ve ısınma nasıl.

Ben zaten çok oyun oynamıyorum oynarsamda arada MC ve Valorant giriyorum. Isınma sorunu yok, FurMark test yaptığımda gayet iyi değerler çıktı şu an dereceyi hatırlamıyorum. MC zaten basit oyun, kaliteli bir shader attığımda 80FPS veriyor, Valorant'ta high ayarlarda +150FPS oynatıyor. Oynadığınız oyunları yazarsanız yardımcı olabilirim FPS konusunda.

Son düzenleme:
3050 Ti var bende. Hocam açıkçası çok ağır oyunlar oynamadım ama FurMark testi yaptığımda bilgisayar sıcaklıktan falan hata verip kapanmadı, sıcaklık değerleri gayet normaldi 65-70 derece falandı, zaten FurMark için 65-70 derece normal gibi. Zaten PC fanları bayağı iyi yük altında soğutmak için mecbur ses çıkarıyor ama rahatsız edecek kadar kesinlikle değil. Ekran ms kaç bilmiyorum nereden bakılıyor anlatırsanız bakabilirim.

Ben zaten çok oyun oynamıyorum oynarsamda arada MC ve Valorant giriyorum. Isınma sorunu yok, FurMark test yaptığımda gayet iyi değerler çıktı şu an dereceyi hatırlamıyorum. MC zaten basit oyun, kaliteli bir shader attığımda 80FPS veriyor, Valorant'ta high ayarlarda +150FPS oynatıyor. Oynadığınız oyunları yazarsanız yardımcı olabilirim FPS konusunda.
Hocam internette ekranın sallanma sorunu var diyorlar, çok sallanıyor diyorlar o doğrumu. Bir de hoparlör kalitesi nasıl hocam.

Hocam internette ekranın sallanma sorunu var diyorlar, çok sallanıyor diyorlar o doğru mu? Bir de hoparlör kalitesi nasıl hocam.

O sıkıntı 5600H RTX 3060'lı versiyonda var. Bende D1042NT modeli var bakabilirsiniz. Sallanma durumu bendeki modelde de var bir tık ama rahatsız edecek kadar değil, zaten masada kullandığım için hiç etkilemiyor. Hoparlör kalitesini ben beğendim, bir laptoptan beklentinizi karşılar, b&o ses sistemi var gayet kaliteli. Tek sıkıntısı bataryası, 8 saat 45dk götürür diyor ama benim Max görebildiğim 3 saat 50 dk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı