Dün Monster bilgisayarıma Hackintosh kurmayı başardım, konusu da burada. İlk ve kritik problemlerimden birisi şarjda olmasına rağmen pildeymiş gibi gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
EFI dosyalarım
EFI dosyalarım
Hocam anladım onu, 2 kere söyledin. Nasıl yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.Battery kext'i için yama gerek, sadece kext'i yüklemek bir işe yaramıyor.
Hocam bitbucked'tan hiçbir dosya indiremiyorum. Siz Yandex'e yükleseniz oradan indirsem olur mu?SMCBatteryManager.kext silip, bu kext ile dener misin?
Hocam bitbucked'tan hiçbir dosya indiremiyorum. Siz Yandex'e yükleseniz oradan indirsem olur mu?
![]()
RehabMan-Battery-2018-1005
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Çalışmadı hocam maalesef.SMCBatteryManager.kext silip, bu kext ile dener misin?
Hala şarjda olmasına rağmen pilde çalışıyormuş gibi gösteriyor.Çalışmıyor derken hiç mi görünmüyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.