Monster Abra A7 v13.1 alınır mı?

Hocam Monster'in Clevo kasaları dışında ürünlerinde ne gibi sorunlar yaşadın veya bizzat şahit oldun acaba?

Arkadaşım Tongfang kasada ısınma sorunu yaşıyor. LoL'de bile FPS 2 haneliye düşüyor. Monster'ı öneren ya para verdi diye kendini avutuyordur ya da Monster'da çalışıyordur

Arkadaşım Tongfang kasada ısınma sorunu yaşıyor. LoL'de bile FPS 2 haneliye düşüyor. Monster'ı öneren ya para verdi diye kendini avutuyordur ya da Monster'da çalışıyordur
Tamam da başka bilgisayar bulsam onu alacağım da yok işte.

Ben Tulpar T7 v20. 5 kullanıyorum 2 aydır hiçbir sorunu yok günün 6 saati LoL oynuyorum FPS 300 ort. Isınma da yok. GTA 5, Witcher 3 Full ayarlarda 80 85 arası GPU sıcaklığı CPU da 85 ort. Ekranında ölü piksel vesaire de bulunmuyor. Tertemiz bilgisayar yani. Ben olanı söylüyorum arkadaşım, arkadaşlarım da kullanıyor gayet memnunuz.

Kullanan çoğu arkadaşım memnun. Ben gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim illa beğendiysen alınır. 20k ya başka markalar da bakabilirsin ama. Belki daha uygun daha kaliteli daha yüksek özellikli bulabilirsin.

Monster alınmaz. Aynı fiyata başka marka alır.

Neden bu kadar hınçlı olduğunuzu anlayamadım hocam galiba rakip firmada çalışıyorsunuz sizde. Elektronik bu sizin gördüklerinize öyle denk gelmiş nedense bana da çok az sorun yaşayan geldi.(belki Monster bana maaş bağladı)

Müşterisini insan yerine koymayan firmayı ben de adam yerine koymam

Hocam abartmayın. Ben de Monster kullanıyorum. Rdr2 fhd ultra da işlemci 80 ekran kartı 75 i görüyor. Cidden abartıyorsunuz. Cidden kötü modelleri vardır belki ama ben memnunum şahsen. Öneririm bu yüzden
Hocam donanımınız nedir

Markasını önemsediğini düşünmüyorum Monster'ın kalitesiz kasalar ve ısınma promblemlerini daha yeni yeni aşmaya başladılar sen kaç senelik firmasın halen bariz bozuk ürünler üretiyorsun ben olsam Monster tercih etmem.

Tulpar t7 20.5 modeli var bende. i7 12700h, 3060 max p ve 16 gb rami bulunuyor. Sadece anti aliasingi kapatıyorum
Ben de geçen ay rtx 3050ti ve işlemcinizin i5 olanınından aldım ama satıp 4000 serisinden başka marka almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…